ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2017 | 21:16

Πλήρης αδυναμία εύρεσης συντρόφου.

Είμαι ο Γιώργος και είμαι 26,5 ετών. Δεν είχα ποτέ μου κάποια σχέση , είμαι αρκετα ντροπαλος,εσωστρεφής και χωρίς φίλους. Τα τελευταία είναι επιλογή,δηλαδή μου αρέσει να ζώ με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που πάντα ήθελα ήταν μια κοπέλα. Δεν μου αρέσουν και δεν συχνάζω σε μέρη που γίνονται αυτές οι γνωριμίες δηλαδή μπάρ,καφέ,πάρτι,σπίτια φίλων. Τα υπόλοιπα μέρη λεωφορεία,μετρό,σούπερ μάρκετ,παραλίες και παλιότερα σχολή(80% άντρες) είναι μάλλον αρκετά δύσκολα σημεία για γνωριμίες ειδικά για έναν πρωτάρη. Οι γυναίκες πάντα απο το γυμνάσιο που θυμάμαι το εαυτό μου πάντα με απέφευγαν ,ήμουν πρακτικά αόρατος για αυτές,ενω τα άλλα αγοράκια είχαν ξεκινήσει ήδη να κάνουν σχέσεις. Δεν έδινα τότε και μεγάλη σημασία γιατί γενικά άργησα να μεγαλώσω και θεωρούσα λίγο κάλτ ολο αυτό με τις σχολικές σχέσεις. Όταν ενηλικιώθηκα μπήκα σε μια σχολή με 80% άντρες . Ουδέποτε θέλησα να μπώ σε κάποια φοιτητική παράταξη για να βρώ κοπέλα ή να πηγαίνω σε πάρτι. Πέρασα αρκετά χρόνια αδιαφορώντας πλήρως για την εξωτερική μου εμφάνιση μπορεί επειδή να είχα απογοητευτεί ή να μην έψαχνα για κοπέλα γιατί είχα άλλα στο μυαλό μου. Γενικά είμαι άσχημος προς μέτριος,αντικειμενικά. Εχω περάσει και φάσεις που έχω προσπαθήσει να σουλουπωθώ σε πρόσωπο σώμα κτλπ. αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο τομέα των γυναικών. Γενικά δεν είμαι απο τους όμορφους που μπορούν και με κλειστές μηχανές να βρούν κάποια συντροφιά. Γενικά εισπράτω μια πλήρης αδιαφορία απο το γυναικείο φύλο, δηλαδή δεν μου δίνουν τα απαραίτητα μηνύματα για να προσεγγίσω κάποια κοπέλα. Απο ίντερνετ που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα δεχ έχω ασχοληθεί γιατί δίνεται μια ψεύτικη εικόνα, αλλιώς μπορεί να πιστεύει κάποια πως είμαι και αλλιώς να προκύψω μόλις με δεί. Δουλειά δεν έχω αυτήν την περίοδο για να έχω κάποια συναναστροφή με γυναίκες ούτε και πολλά λεφτά για πολλά πολλά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Mάλλον φταίει βασικά ότι είσαι μισογύνης (κι αυτό από κοντά σίγουρα το καταλαβαίνουν οι γυναίκες) αν κρίνω από το ξεκάθαρο σχόλιο της εικοστής τετάρτης Ιουλίου που άφησες στη στήλη Α,μπα;, και για το οποίο σου έχω κάνει αναφορά ελπίζοντας οι διαχειριστές να έχουν κατά νου τι εικόνα και τι μηνύματα θέλουν να περάσουν από την ιστοσελίδα τους."Έ βέβαια απο τα 18 μέχρι τα 32 πάνε με 20-30 άντρες, δεν σηκώνουν και μύγα στο σπαθί τους. Έπειτά η μπογιά τους φθίνει σημαντικά ενώ κανένας σοβαρός άντρας δεν θα κοιτάξει σοβαρά μια γυναίκα μαγαρισμένη που είχε στο παρελθόν τόσους σεξουαλικούς συντρόφους. Μετά κλασσικά γράφουν στην λίφο με το πόσο άδικη είναι η ζωή που μείνανε μόνες και πόσο φταίνε οι άντρες που κανείς τους δεν τις προσεγγίζει σοβαρά. Πηγή: www.lifo.gr"
Φιλος μου παιδικος, γιωργος κι εκεινος, πατημένα 27, πολυτεχνειο, εσωστρεφης και το ιδιο απογοητευμενος απο τον εαυτο του στον ερωτικο τομεα..θα σου πω οτι λεω κ σε εκεινον: εισαι πανεμορφος μεσα εξω, μην αφηνεις καταλοιπα του nerdy λυκειακου εαυτου σου να σε καταβαλουν και να σου προκαλουν ανασφαλεια, η αυτοπεποοθηση ειναι πολυ σημαντικος παράγοντας, μαθε να αγαπας πρωτα τον εαυτο σου (ισως χρειαστει κ ψυχολογος?) και ολα θα γινουν.
Ακόμα και να βρεις κάποια κοπέλα, γεγονός αδύνατο αν δε βγαίνεις, έχεις σκεφτεί αν θα μπορούσε αυτή η κοπέλα να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής σου; Προσωπικά θα έπληττα φοβερά δίπλα σ έναν τόσο εσωστρεφή άνθρωπο χωρίς να έχει φίλους, χωρίς να βγαίνουμε για ενα καφέ ή ποτό ή βόλτα.
Scroll to top icon