ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2017 | 22:09

Διπροσωπια και ψεμα

Για λιγο καιρο εκανα παρεα μαζι της μεχρι που διαπιστωσα οτι λεει μεγαλα ψεματα. Πχ. Πηγαινε σε σχολη μανικιουρ, ομως οποιος την ρωτουσε του ελεγε οτι σπουδαζει ιατρικη. Ειχε δωσει εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου, ειχε κοπει πολλες φορες (το πως το εμαθα ειναι αλλη ιστορια), ομως απο την πρωτη φορα που εδωσε, ελεγε οτι το πηρε, οτι ειναι τελεια οδηγος και διανυει μεγαλες αποστασεις. Οσο για τις κατακτησεις που ελεγε οτι εχει... Ο Χαμος και τα αγορια να τσακωνονται για αυτην, γιατι οπως ελεγε ειναι γκομεναρα απο τις λιγες...απλα ηταν μονη, γιατι ηθελε ελευθερια. Δεν ξερω ποια αναγκη την εκανε να παρουσιαζει μια ψευτικη εικονα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είχα έναν "κολλητό" από το σχολείο, ίδια κατάσταση ακριβώς: ενώ τελείωσε ΙΕΚ νοσηλευτική έλεγε σε όλους ότι είναι ορθοπεδικός, και παράλληλα ήταν πιλότος σε αεροπορική εταιρεία και πετούσε μέχρι Αμερική, και παράλληλα ήταν αντιπρόσωπος της Lufthansa, και παράλληλα πρόλαβε και σπούδασε και... ωκεανολόγος..! και πάει λέγοντας... οκ όταν ήμασταν μικροί δεν το σκεφτόμουν, δεν έδινα σημασία, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είναι "καλά"... αρρώστεια είναι η μυθομανία, αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon