ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2017 | 16:05

Σοβαρό το πρόβλημα

Καλησπέρα ..απλά ως κοπέλα συνηθίζω να μη μιλάω για αυτά που νιώθω είπα να πάρω τις απόψεις των τρίτων Μπας κ μ βοηθήσουν ..αρχικά τώρα είμαι 19 στα 20'στα 16 μου τα έφτιαξα με ένα παιδί που δν πίστευα ποτέ ότι θα το κανα αυτό εγώ Όμως βέβαια είμαι από την Ελλάδα κ εκείνος είναι από την Αλβανία αλλά εγώ δν είχα τέτοια θέματα ως που φτάσαμε 3 μιση χρόνια μαζί και είμασταν ένα ζευγάρι που όλοι ζήλευαν ..πραγματικά ήταν τόσο όμορφα αλλά η οικογένεια του γενικά ήταν μεστη δυστυχία ..και άλλη νοοτροπία φυσικά ..ως αλβανική οικογένεια ..είχα σκέψεις ότι θα τον χωριζα αρκετόυς μήνες ..αλλά ποτέ δν μου το έκανα έλεγα να προσπαθήσω κ άλλο βέβαια δν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη συννενόηση μας στη σχέση μας αλλά στο περιβάλλον που βρισκόμασταν ..συμβαίνει κάτι λοιπόν και το αγόρι μ είχε ένα τροχαίο δυστύχημα το οποίο του άλλαξε τη ζωή Πργαμτικα ..έμεινα δίπλα του ως που βγήκε από το Νοσοκομείο κ όλα γίνονταν καλύτερα με το τροχαίο π είχε ..Ε πέρασε κάποιος καιρός κ χωρίσαμε εγώ δλδ του είπα ..πόνος θλίψη όλα μαζί περίπου 2 μήνες είχαμε πισωγυρίσματα και διαφορά ..μετά εγώ γνώρισα ένα παιδί με το οποίο είμαι ακόμα μαζί ..δλδ 2 μήνες τώρα ήμουν ενθουσιασμένη που τον γνώρισα κ νόμιζα ότι κατευθείαν θα τον ξεπερναγα και ότι αυτό ήταν ..περνγαε ο καιρός στην αρχή δεν τον σκεφτόμουν τον πρώην μου καθόλου ..μετά πολλές σκέψεις πολλά πολλά άρχιζε κ μ μίλαγε ..εγώ πρόχωρησα με τον άλλον ας σημειωθεί εδώ ότι ο πρώτος μου ήταν το παιδί π είμασταν 3 μιση χρόνια ..μαζί και όταν έκανα αυτό μ τον άλλο ήμουν πολύ κλα αλλά μέτα όχι έπειτα μια μέρα έρχεται ο πρώην μ..έξω από εκεί π δουλεύω ..για να μ ξανακερδίσει χάρηκα πολύ ..αλλά του είπα τι είχε συμβεί αυτό το καιρό..τι είχα κάνει ..πληγώθηκε πολύ αλλά ήταν έτοιμος ν τα ξεχάσει όλα και ν πάμε από την αρχή ..και εγώ εκεο ενώ ήθελα μετά ξαφνικά του λέω όχι ενώ του είχα δώσει ελπίδες ..μετά από καμοα 2 βδομαδες μ είπε ότι επειδή είμαι με αυτό το παιδί έκανε κ αυτός κάτι με άλλη πληγώθηκε πολύ ζήλεψα κ σκέφτομαι ν πάω να τον βρω να του πω να τα ξεχάσουμε όλα καο ν πάμε από την αρχή ..από την άλλη σκέφτομαι πως δν πρέπει ..Αχ αυτή η λογική με έχει σκοτώσει ...αλλά από την άλλη λένε πως αν δν καίγεσαι στον έρωτα δν δεις ..βοήθεια σας παρκαλω ..ευχαριστώ που το διαβάσετε και βοηθήστε με χωρίς να με κρίνετε ..
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είχαν όλοι την ίδια ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν να γράφουν σωστά. Εμένα για παράδειγμα οι γονείς μου με στέλναν στο φροντιστήριο και μου αγοράζαν από μικρή ένα σωρό βιβλία (και πάλι κάνω πολλά λάθη). Άλλοι γονείς όμως δεν είχαν αυτή την δυνατότητα. Επίσης κάποιοι άνθρωποι δεν "παίρνουν" τα γράμματα και δεν το κάνουν επίτηδες.Άρα είναι ανθρώπινο και όχι τραγικό.
"το αγόρι μ είχε ένα τροχαίο δυστύχημα το οποίο του άλλαξε τη ζωή"Τα τροχαία δυστυχήματα έχουν αυτήν την καταραμένη ιδιότητα. Σου τερματίζουν την ζωή άπαξ δια παντός...Παρακάτω τώρα. Δεν ήσαστε παντρεμένοι για να παίζει τόσο τεράστια σημασία το οικογενειακό του περιβάλλον στο δεσμό σας. Εκτός αν ήσαστε ανήλικοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon