ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2017 | 13:47

Καταναλωτισμος.

Παρατηρησα πως ειμαι θυμα του καταναλωτισμου. Ολη την ωρα αγοραζω πραγματα που δεν μου χρειαζονται γιατι νομιζω πως θα ειμαι ευτιχισμενη με αυτα. Ομως , οσα περισσοτερα πραγματα αγοραζω , τοσο πιο δυστυχισμενη γινομαι. Δεν μου αρκει τιποτα. Το αποφασισα ομως θα αλλαξω. Θα δωσω τα περριτα μου πραγματα , θα αγοραζω μονο οτι εχω πραγματικα αναγκη.
4
 
 
 
 
σχόλια
ΔΕ ξερω πως ειναι η κατασταση στν Ελλαδα, αλλα θα βοηθουσε κιολας αν πηγαινες μονο σε καταστηματα απο 2ο χερι. Γενικα αυτο που πολυ δε καταλαβαινουν (αφορα αμεσα και το περιβαλλον) ειναι οτι η ανακυκλωση απο μονη της δεν εχει τοσο αποτελεσμα. Η μαντρα που εχουμε ως περιβαλλοντολογοι ειναι: reduce, reuse, recycleΟποτε πρωτα, μειωνεις το καταναλωτισμο σου και ποσα πραγματα αγοραζεις, μετα τα ξαναχρησιμοποιεις αν μπορεις (πχ παλια βρακια ή μπλουζες για να καθαριζεις τζαμια) και τελος ερχετε το θεμα ανακυκλωσης!Τελος εαν δεν ενδιαφερεσε για το περιβαλλον, απλα διχνεις οτι δεν εισαι ερμαιο του καταναλωτισμου και των μεγαλων επιχειρησεων και διαφημισεων!
Scroll to top icon