ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2017 | 16:48

Παιδιά...Sos!!

Αισθάνομαι στεναχωρημενη ... Θα ήθελα τις γνωμες όσοι μπορούν και ξέρουν..Υπάρχει πιθανότητα να βάλω μια σχολή στην Αθήνα που μου αρέσει αρκετά. Το προβλημα μου είναι η Αθήνα έχω ακούσει οτι είναι δύσκολο να κανεις παρέες και να βγαινεις κλπ. Ισχυει κάτι τέτοιο? Φοβάμαι οτι θα μείνω μονη κ δν θα έχω κανέναν.. Προέρχομαι απο μικρή επαρχιακή πόλη ..δεν έχω ζησει ποτέ Αθήνα μονο έχω ερθει επίσκεψη.. Είμαι αρκετά κοινωνικη θα έλεγα.. .σας παρακαλώ κάποιος ας με συμβουλέψει .. Θα ήθελα να ακούσω γνωμεςΈχω την δυνατότητα να περνάω και Θεσσαλονίκη αλλά οχι και σε τόσο ενδιαφέρον σχολές Παρολαυτά είναι πιο κοντά στην πόλη μου...Ξέρω οτι πρεπει να κοιταω την σχολή πρώτα. Αλλά θέλω να δω και τις προοπτικές της ζωής..Ευχαριστώ :)
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα. Σε νιωθω οσο δεν μπορεις να φανταστεις. Εχω γραψει παρα πολυ καλα και πιανω σχεδον ολες τις σχολες της κατευθυνσης μου. Εχω,ως εκ τουτου, τη δυνατοτητα να παω σε οποια σχολη θελω, και με απασχολει παρα πολυ το ζητημα της πολης, συγκεκριμενα της Αθηνας. Θα μπορουσα να αναλυσω εκτενως το θεμα που με απασχολει αλλα εδω ειναι δικη σου εξομολογηση. Ειναι δυσκολο, ιδιως εαν ειχες ονειρευτει κατι αλλο.. αλλα πανω απο ολα προεχει το μελλον. Οποτε, αν δεν εχεις οριστικοποιησει σκεψου αυτο πανω απο ολα. Κι εγω αυτο προσπαθω να κανω.... Σου ευχομαι οπου και αν πας να βρεις τα καλυτερα!
Αν και έχεις δίκιο ,εξοργίζομαι κάθε φορά που ακούω κάποιος να γκρινιάζει για αυτό το ζήτημα. Όταν περνάμε σε μια σχολή ενδιαφερόμαστε για αυτήν και αποκλειστικά για αυτήν. Άλλωστε, περνάμε σε μια σχολή για να εντρυφήσουμε σε αυτό που μας αρέσει και να διευρύνουμε και λίγο τους ορίζοντές μας,όχι για να κάνουμε παρέες.Για να απαντήσω στην ερώτησή σου (με βάση την εμπειρία ενός χρόνου που έχω στην Αθήνα) η απάντηση είναι ότι η Αθήνα δεν είναι η ιδανική φοιτητούπολη. Δεν έχει αρκετό πράσινο, έχει αρκετά φοιτητικά στέκια αλλά χάνονται μέσα στην έκτασή της,οι φοιτητές που μένουν Αθήνα έχουν ήδη τις παρέες τους και επομένως δεν ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα για νέες παρέες.Επίσης, είναι μια πόλη με αρκετές αποστάσεις και μια πόλη που μπορεί να γίνει αρκετά ακριβή ή φθηνή ανάλογα με το πόσο το ψάχνεις.Απο κει και πέρα είναι μια πόλη που έχει τα πάντα!Αν έχεις κάποιο χόμπι/ταλέντο δεν θα δυσκολευτείς και ιδιαίτερα να βρεις κάποιο σύλλογο που να ασχολείται με αυτό.Αρκετά πιθανό , να έχει η ίδια η σχολή σου συλλόγους που να ασχολούνται με το χόμπι σου. Η Αθήνα είναι μια πόλη που έχει συναυλίες /events οπότε δεν θα βαρεθείς και ιδιαίτερα.ΌΜΩΣ τα πάντα είναι θέμα τύχης. Δηλαδή, η Αθήνα να είναι μια κλειστή πόλη αλλά εσύ να κάνεις αρκετές παρέες (εξαρτάται και απο το πόσο κοινωνική είσαι ).Σημαντικό λόγο ,παίζουν και πόσες εργασίες έχει και η σχολή σου καθώς θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο εύκολα σε επαφή με άτομαΣυνοψίζοντας:Aφού γουστάρεις αυτήν την σχολή ,πήγαινε Αθήνα και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
Η Αθήνα είναι ωραία και έχει πολλά πράγματα να κάνεις. θα γνωρίσεις πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και από αλλού, μέσα από τη σχολή και από γνωστούς γνωστών. Δεν είναι η πιο εύκολη πόλη για φοιτητική ζωή διότι έχει αποστάσεις, δεν είναι όλα δίπλα όπως σε κάποιες μικρότερες πόλεις. Αλλά όπως λέει και η BlondieClo έχει και μερικά εκατομμύρια κόσμο, άρα το ότι θα γνωρίσεις ανθρώπους είναι το μόνο σίγουρο!! Άμα σου αρέσει και η σχολή περισσότερο, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
Πρωτη φορα ακουω οτι δεν μπορεις να κανεις παρεες στην ΑΘηνα. Εννοειται να την βαλεις και εφοσον οπως λες ειναι και η πιο ενδιαφερουσα σχολη για εσενα. Win Win situation.
Scroll to top icon