ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2017 | 15:49

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ

Εδώ στις εξομολογήσεις μπαίνεις, γράφεις κάτι και ...τσουπ, όλο και κάποιοι θα πεταχτούν να σχολιάσουν.Στην κανονική ζωή γιατί δε γίνεται αυτό;Διόρθωση της προηγούμενης πρότασης.Στην κανονική ζωή μου έξω από το διαδίκτυο γιατί δεν γίνεται αυτό;Γιατί στην ζωή εκεί έξω οι φιλικές κι ερωτικές σχέσεις να είναι τόσο δύσκολες;Γιατί στην δική μου περίπτωση να είναι ανύπαρκτες εδώ και χρόνια;Εντάξει, δεν ήμουν ο σούπερ τολμηρός κι επικοινωνιακός, αλλά αλήθεια λέω αν μου δώσει το πράσινο φως ο άλλος γίνομαι επικοινωνιακός και συζητάω και εκφράζω τα συναισθήματά μου κι όλα καλά.Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω κρατάνε το φως σβηστό.Και με θλίβει αυτό.Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω ανθρώπους,άνδρες και γυναίκες που να έχουν μια φλόγα μέσα τους, μια επιθυμία για εξωστρέφεια αλλά που δυστυχώς ο περίγυρός τους, τους γειώνει άσχημα. Με ανύπαρκτες πλέον φιλίες κι ερωτικές σχέσεις. Άραγε είμαστε λίγοι, είμαστε πολλοί, δεν ξέρω.Αυτό το τελευταίο δεν το λέω σε στυλ ''σε αναζητώ'' γι' αυτό και το εξομολογούμαι εδώ κι όχι στην άλλη στήλη του ''σε αναζητώ''.Απλά αναρωτιέμαι αν είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι. Αυτός ο καημός θα με φάει. Καλό καλοκαιράκι!
5
 
 
 
 
σχόλια
Και στην κανονική ζωή αν είσαι με μια παρέα και πεις κάτι όλο και κάποιος θα βρεθεί να σχολιάσει. Ακόμα και σε αγνώστους ανάμεσα να εισαι θα συμβεί. Επίσης είπες ότι έχεις σχεδόν ανύπαρκτες φιλικές και ερωτικές σχέσεις και ότι δεν είσαι σούπερ τολμηρός και επικοινωνιακός αλλά αν σου δώσει ο άλλος το πράσινο φως τοτε...... Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου στο ερώτημα σου. Μήπως τελικά πρέπει να μην περιμένεις τους άλλους να γίνουν φίλοι σου αλλά να κάνεις εσύ κινήσεις να γίνεις φίλος μαζί τους. Μήπως πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός και πιο επικοινωνιακός? Λεω εγω τώρα!!!
Πολύ απλά το να πεταχτείς τσουπ εδώ να σχολιάσεις είναι το ζητούμενο.Σκέψου στην "έξω ζωή" εκεί που συζητάς ένα θέμα με ένα φίλο σου, να πεταχτεί ο άσχετος από το διπλανό τραπέζι και να σχολιάσει. Πολύ κρίπι η φάση, δε βρίσκεις;
Γιατί εδώ με ένα σχόλιο δεν δημιουργούνται ούτε δεσμεύσεις, ούτε κοινωνικές υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιο εκ του ασφαλούς η αλληλεπίδραση εδώ: και μέσα στης φυλακής τα σίδερα είμαι /είσαι ή με ένα μπαλτά στο χέρι δεν χάνουμε τίποτα.
Scroll to top icon