ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2017 | 18:08

Μηπως δεν με θελει πλεον??

Το αγορι μου νομιζω με εχει δεδομενη ημαστε 1 χρονο μαζι και τελευταια δεν μου δινει σημασια τον βλεπω αδιαφορει για εμενα ... δεν βγαινουμε καθολου εξω καθολου ομως!! Και καθε μερα τον βλεπω εστω για μιση ωρα! Αυτες της μερες λεει δεν ειναι στα καλα του αυτο ομως που με προβληματισε ηταν οτι με παρακαλεσε να φυγουμε και να παμε να ζησουμε στο εξοχικο μου! Αρχισε μπροστα στην μητερα μου να λεει τη περιουσια εχω ποσα εχω για να τα πουλησουμε λεει για να ζησουμε!! Εγω εμεινα λεω σοβαρολογει να πουλησω ολοι την περιουσια μου για εναν ανδρα ακου εκει.. βεβαια του ειπα αυτο δεν γινεται και αρχισε να κανει κουμαντο στο σπιτι που μενω τωρα και να λεει να αλλαξουμε επιπλα πλακακια οταν παντρευτουμε τον κοιταζα και εγω ηλικρινα δεν ξερω αν τα εννοει ολα αυτα η μητερα μου ειναι συγουρη οτι τα εννοει αλλα εγω φρικαρω σιγα μην περασω την υπολοιπη ζωη μου με καποιον που. Προσπαθει να με εκμεταλευτει αυτο ειναι απαραδεκτο !!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αφησε τον οσο ειναι καιρος. Το παραδεχτηκε και ο ιδιος αλλωστε οτι δεν ειναι καλα τελευταια. Αλλωστε μετα απο 1 χρονο να μιλαει για γαμους και αγοραπωλησιες δικιας σου περιουσιας μαλλον τρελλος θα ειναι. Αντε να βρεις κανενα παλικαρακι της προκοπης μην αναλωνεστε σε σκουπιδια.
Scroll to top icon