ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2017 | 12:24

σχεση

Παιδιά, να πω κι εγώ τον "πόνο" μου, να μου πείτε την αντικειμενική σας άποψη αν θέλετε.Πόσο εύκολο είναι τελικά να είναι δύο άνθρωποι μαζί? Υπάρχει έντονη διαφοροποίηση μεταξύ της κάθε σχέσης ή υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία τα οποία ισχύουν για όλους κι αποτελούν κοινή αναφορά?Ρωτάω επειδή μεν στις φιλικές σχέσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις συντροφικές δεν τα πάω καλά! Νιώθω πώς η πλειονότητα των ανθρώπων θέλει να μπει σε σχέση "εδώ και τώρα" μετά από μόνο λίγα ραντεβού.Είναι φυσιολογικό αυτό? Προσωπικά, για να νοιαστώ πραγματικά κάποιον χρειάζομαι πολύ χρόνο, πολλές φορές παραπάνω από ένα έτος. Κι ούτε θέλω να είμαι "fake it till you make it" διότι αυτό είναι κοροϊδία για το άτομο που είναι δίπλα σου. Αλλά απ'οτι φαίνεται αυτή η κατάσταση μπορεί να κουράζει, ή να δημιουργεί ανυπομονησία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον σχολιάσει :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ μπορεί να θέλεις ένα χρόνο να αποφασίσεις, κανένα πρόβλημα, δικαίωμά σου. Άλλοι αποφασίζουν σε πέντε λεπτά, άλλοι σε ένα μήνα και άλλοι στο τρίμηνο. Αν είσαι πιτσιρίκι σε κατανοώ, στα 40 πάντως το έτος θα σου φαίνεται ''αιώνας''.
Scroll to top icon