ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2017 | 16:45

Ενα απο τα προβληματα που αντιμετοπιζω καθημερινα.

Οι γονεις μου δουλευουν μεχρι αργα και η μητερα μου γυριζει στις 10 το βραδυ και πολλες φορες δεν εχει την επομενη μερα ετοιμασει τιποτα για να φαω,ετσι πολλες φορες αναγκαζομαι να παω στο γυμναστηρειο με αδειο στομαχι,εγω δεν ξερω να μαγειρευω κατι αλλο εκτος απο πατατες με αυγα τα οποια προσπαθω να αποφευγω γιατι προσπαθω να χασω 8 κιλα,αυτο πολλα χρονια εγω εχω μεγαλωσει μονος στο σπιτι και οτι φαι υπηρχε ηταν φουλ στις θερμιδες ή δεν τρογωταν, (ειδικα τα καλοκαιρια ετρωγα πανω απο 30 παγακια επειδη δεν ειχε τιποτα) η μονη ωρα που τρωω κανονικο φαι ειναι το βραδυ και αυτο δεν εμ βοηθαει καθολου με την διατροφη μου,εχετε καποια συμβουλη να μου δωσετε ωστε να μπορω να τρωω σωστα?
4
 
 
 
 
σχόλια
Γίνε λίγο Έλλην. Αφού δε σε υπηρετεί η μαμά παντρέψουν να την αντικαταστήσεις. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δουλεύουν έτσι; Αν δεν είσαι κάτω από 12 ή δεν έχεις κάποια αναπηρία φαντάζομαι συνειδητοποιεις ότι είσαι απόλυτα ικανός να φροντίσεις τον εαυτό σου. Κόψε ένα μαρούλι βράσε ένα αυγό για αρχή δεν είναι τόσο δύσκολο. Από ότι λες υπάρχει ένα κανονικό γεύμα στο σπίτι τη μέρα παρόλο που δουλεύουν πολλές ώρες αλλά δε το θες. Ελπίζω να μη γυρνάνε οι άνθρωποι σπίτι στις 10 μαγειρεύουν και σε βρίσκουν με κατεβασμένα μούτρα γιατι θες σαλάτα μετά το γυμναστήριο που φαντάζομαι σου πληρώνουν με τη δουλειά τους.
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να μάθεις να ψτιάχνεις σαλάτες. Μάθε να βράζεις ζυμαρικά για να βάζεις στη σαλάτα σου πού και πού, αρακά, καλαμπόκι και να ψήνεις στήθος κοτόπουλο. Μόλις τα μάθεις καλά αυτά μπορείς να περάσεις σε άλλα κρεατικά, μπριζόλες πχ, καθώς επίσης όσπρια και σάλτσες για ζυμαρικά ή λαδερά.Ξεκίνα με σαλατούλες όμως, με κονσερβούλα τόνο και λαχανικά για να μπεις στο σκεπτικό του "ετοιμάζω μόνος μου το φαΐ μου κι ανακαλύπτω τι μου αρέσει".
Ειναι τοσο προφανης η συμβουλη που εχουμε να σου δωσουμε που απορω γιατι ρωτας!!! Πρεπει ολα να τα περιμενεις ετοιμα? Μονος σου δεν μπορεις να μαθεις να φροντιζεις τον εαυτο σου?
Scroll to top icon