ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2017 | 04:55

Για παντα στην απορριψη

Ειμαι 24. Αποφοιτος πολυτεχνειου. Με καλη δουλεια για τα σημερινα δεδομενα. Ομως δεν εχω κανει ποτε κατι με γυναικα κανονικη. Παντα ερχοταν η απορριψη. Οσο και αν προσπαθησα. Και ακομα προσπαθω. Ομως παντα με απορριπτουν οι γυναικες που μου αρεσουν. Αιτια ολων αυτων ειναι το προσωπο μου. Παντα ηταν γελοιο. Με μαγουλακια, σαν να ειμαι μωρο. Μια κοπελα που μου αρεσε και της το ειπα, μου ειπε να χαθω απο τα ματια της γιατι ο Κουασιμοδος ειναι πιο ωραιος. Αν απορει κανεις για το σωμα μου, μιαχαρα ειναι. 75 κιλα ειμαι σχετικα γυμνασμενο. Εχω γνωρισει παρα πολλες γυναικες στη ζωη μου και καμια δεν εδειξε ποτε ενδιαφερον για μενα. Ολες ηταν αδιαφορες. Και ετσι αναγκαζομαι να ψαξω για λιγο επιφενειακο ερωτα σε στριπτιτζαδικα και στουντιο για να νιωσω για λιγο την γυναικεια συντροφια που την εχω τοσο πολυ αναγκη. Μπορει να με αδικησει κανεις; Και αυτοπεποιθηση εχω, λεφτα εχω, σωστη συμπεριφορα εχω, αλλα λογω προσωπου, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ακουσει ουτε και μια φορα απο ενα γυναικειο στομα τη φραση σ'αγαπω. Και αυτη η καρδια εχει παρα πολλη αγαπη να μοιραστει, αν νιωσει ποτε οτι καποια τον αγαπησε. Και πραγματικα νιωθω οτι ειμαι μια περιπτωση, η οποια ειναι μη αναστρεψιμη. Παντα θα ζω μεσα στην απορριψη
11
 
 
 
 
σχόλια
Και οι κοπελιες που δουλευουν στα στουντιο και τα στριπτιτζαδικα γυναικες κανονικες ειναι. Οποτε εκτος απο τις καφρισσες που κανουν σχολια περι κουασιμοδου αλλες μπορει να τις ξενιζουν και συμπεριφορες/ατακες/αντιληψεις που μεχρι που δεν αντιλαμβανεσαι.
Θα πω κάτι κοινότοπο: μάλλον δε βρέθηκε αυτή που θα σε αποδεχθεί όπως είσαι. Θεωρώ ότι είναι δυνατόν να συμβεί μία κατάσταση όπως αυτή που περιγράφει ο εξομολογούμενος: να τρώει άκυρα επανειλημμένως για τον όποιο λόγο. Θεωρώ πως είναι θέμα συγκυρίας να αλλάξει η κατάσταση.
Αν σοβαρολογείς όταν λες ότι η αιτία που δεν έχεις σχέση είναι τα μαγουλάκια σου, άσε μούσι ρε αγόρι! Βρες ένα καλό μπαρμπέρικο να σου το φροντίζει με τα κατάλληλα "κοψίματα" στα προβληματικά σημεία και ως δια μαγείας θα βρεις κοπέλα!Αν και δεν είναι αυτή η αιτία, ε; Έλα, πες την αλήθεια!
Αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση επειδή απλά έχεις μαγουλα. 'Η έχεις ένα πραγματικά αποκρουστικό πρόσωπο ή κάτι άλλο συμβαίνει (που το θεωρώ πιθανότερο. Αντι λοιπόν να ρίχνεις το φταίξιμο στο πρόσωπό σου αναρωτήσου κάποια πράγματα πρώτα. 1.Σε ποιες γυναίκες απευθύνεσαι; Αν ψάχνεις αποκλειστικά μοντέλα τότε δύσκολο να κάνεις σχέση. 2.Ενα από τα θετικά στοιχεία σου που απαριθμείς είναι τα λεφτά που έχεις, αν βασίζεσαι σε αυτά για να κάνεις σχέση και να σε αγαπήσει κάποια τότε το βλέπω δύσκολο. Επίσης πρόσεξε μήπως η αυτοπεποίθησή σου βγαίνει ως αλαζονεία. Από την άλλη είσαι μικρός έχεις χρόνο μπροστά σου. Δες τι κάνεις λάθος γιατί η εμφάνιση από μόνη της (εκτός αν είναι τόσο αποκρουστική) δεν είναι λόγος να μην έχεις κάνει σχέση.
Γιατι αδυνατεις να το πιστεψεις.... Δεν ξερω ακριβως τι εννοει το παλικαρι για τα μαγουλα, αλλα το τελευταίο ακυρο που εφαγα ειναι επειδη εχω φατσα baby face... Τετοιες δικαιολογιες εχουν παιχτεί, δεν αποκλείεται καποια να του ειπε οτι εχει μαγουλα... Τα παντα μπορει να ακουσουμε εμεις πανω στα ακυρα!
Ε και τι να κανω δηλαδη, πλαστικη στα μουτρα για να φαίνομαι μεγαλυτερος? 23 ειμαι και με κανουν για 19... Γ.... Ω την τυχη μου.... Αλλα ουτε οι 19χρονες προσελκυω... Να παω στις 16χρονες και μετα να μπω φυλακη για αποπλανηση...? :PΤο παλικαρακι πιο πανω τι να κανει? Και αυτος πλαστικη για να μην μοιάζει με μωρο?
Αργοναύτη αλλο να φας ένα δυο άκυρα επειδή έχεις baby face (γούστα ειναι αυτά, σε άλλες αρέσει) κι άλλο να μην έχεις κάνει ποτέ τίποτα με κοπέλα που να μην πλήρωσες αποκλειστικά λόγω του baby face σου. Αυτό αδυνατώ να πιστέψω
Scroll to top icon