ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2017 | 02:13

Όνειρα

Σε πολλούς θα φανεί χαζό αλλά πριν μήνες είδα στο όνειρο μου ότι είχα σχέση με ένα συγγενικό πρόσωπο μιας πολύ καλής μου φίλης χωρίς να δω το πρόσωπο του απλά να ακούσω για αυτό.Πριν κάτι μέρες γνώρισα αυτό το προσωπο από κοντά πρώτη φορά χωρίς να έχουμε επικοινωνήσει αλλιώς(φβ,τηλέφωνο,κτλ).Με φλερτάρει διακριτικά αλλά εγώ δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε και νομίζω έχει την εντύπωση πως δεν τον θέλω.Πιστευετε ότι πρέπει να δώσω βάση στο όνειρο ή να το προσπεράσω.Η καζούρα είναι αναμενόμενη αλλά θα εκτιμούσα άμα δεν έχετε κάτι ουσιώδες να πείτε πέρα από το να με κράξετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλέ, σας αρέσει ή όχι; Τι δουλειά έχει το όνειρο; Αν δεν σας τη δίδει η φάτσα του/ τρόπος του/ χαρακτήρας του τι να σας πει το όνειρο;Θα αναρωτιέστε σίγουρα αν -λόγω του ονείρου- το πράγμα κρύβει μια καρμική διάσταση. Συγχωρήστε με για τον αδόκιμο όρο: τρίχες! Δηλαδή, αν ονειρευόσασταν ότι παντρεύεστε τον Τζόνι Ντεπ, θα ντυνόσαστε νυφούλα και θα τρέχατε να ανταμώσετε το μέλλοντα σύζυγο; Μπα.1+1=2. Σας αρέσει; Βουρ. Δεν σας αρέσει; Πάτε παρακάτω.
Δε συμφωνω καθόλου. Πρεπει πάντα να, εκφράζουμε τη γνώμη μας ανοιχτά. Ειδικότερα οταν γνωρίζουμε απο πριν οτι τα πράγματα δεν αλλάζουν και ετσι κι αλλιώς δεχόμαστε τις συνέπειες .
1. Αναρτείς ανώνυμα μια εξομολόγηση, εκθέτοντας το θέμα σου προς δημόσιο σχολιασμό. Το τι θα πούμε είναι καθαρά δικό μας θέμα, το πως θα τα εκλάβεις εσύ είναι ξεκάθαρα δικό σου θέμα.2. Άσε το ονειρικό επίπεδο στην άκρη και αξιολόγησε το θέμα σου με το πρόσωπο στο ρεαλιστικό επίπεδο. Αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος, δείξε το ενδιαφέρον σου. Αν δε σε συγκινεί, μην ασχολείσαι μαζί του και μην τον κάνεις να χάνει το χρόνο του.
Scroll to top icon