ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2017 | 23:08

Διαπιστωνω...

Οτι ειμαστε σε εναν κοσμο,οπου η εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι απλα σημαντικη για την συναψη ερωτικης σχεσης,αλλα το παν για την πραγματοποιηση της,και πως σε χαρακτηριστικα οπως η καλοσυνη,η προσωπικοτητα,ο εσωτερικος κοσμος κλπ,δινουν σημασια μονο ατομα μετριας και ασχημης εμφανισης.Για αυτο και συναπτουν σχεσεις μονο μεταξυ τους.Στον αντιποδα,οι ομορφοι αντρες και οι ομορφες γυναικες,τα φτιαχνουν μονο μεταξυ τους,καθως δινουν μονο σημασια σε στοιχεια οπως το υψος,η μυικη μαζα στον ανδρα,οι φλεβες στα χερια του κλπ.,οπως επισης,για τις γυναικειες σωματικες αναλογιες και παει λεγοντας.Απλα τα πραγματα,και για αυτο τα ζευγαρια μοιαζουν παντα εξωτερικα.Τουλαχιστον στο 90% των περιπτωσεων.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μας τραβάει η εμφάνιση.Πρέπει να μας κάνει κλικ κι ο άλλος αισθητικά.Και προφανώς παίζουμε σε ομάδες ανθρώπων,που μπορεί κι αυτοί αντίστοιχα να μας δουν ερωτικά.Ανάμεσα όμως στους ανθρώπους αυτής της ομάδας,διαλέγουμε άτομα,που μας ταιριάζουν σαν χαρακτήρες,που έχουν και πολλά παραπάνω χαρακτηριστικά,να μας γοητεύουν.Αν είμαι ωραία,θα γουστάρω όποιον ωραίο βρω στο δρόμο μου;Και οι λιγότερο ωραίοι είναι κατά κανόνα καλύτεροι χαρακτήρες και πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι;Από πού προκύπτουν αυτά;Όποιος/όποια δεν ελκύεται από μας είτε λόγω εμφάνισης είτε για τον χ,ψ άλλο λόγο ούτε επιφανειακός είναι ούτε παλιοχαρακτήρας.Δεν του/της κάνουμε κούκου.Όπως και σε μας δεν κάνουν κούκου ένα σωρό άνθρωποι,που μπορεί κατά τα άλλα να είναι αξιόλογοι,αλλά δεν τους θέλουμε στο κρεβάτι μας.
Εξαρτάται πώς ορίζεις τους ''όμορφους''. Ξέρεις, πολλοί όμορφοι και όμορφες απλά νομίζουν ότι είναι. Εκτός αυτού, για να είναι δύο άνθρωποι μαζί, απαιτούνται δύο στοιχεία:- Καταρχήν ''τύχη'' ώστε να βρεθεί ο ένας στο δρόμο του άλλου: αν δε βρεθούν, απλά δεν πρόκειται να είναι μαζί.- Κατά δεύτερον, να αρέσει ο ένας στον άλλο όπως ακριβώς είναι. Το ''αρέσει'' δε σημαίνει ''ομορφιά'': δεν έχουν σχέση μόνον οι ''όμορφοι'' κατά το αντικειμενικό σύστημα. Το γιατί ''αρέσει'' κάποιος σε κάποιον άλλο, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.
Scroll to top icon