ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2017 | 14:22

Περήφανη!

Λοιπόν προημερών για 5 πραγματάκια τόσα δα, από 5 διαφορετικά καταστήματα/φαρμακεία κλπ, γλύτωσα 5 πλαστικές τσάντες! Τα χώρεσα όλα στη τσάντα μου και το ευχαριστήθηκα!!!Σήμερα πρώτη φορά πήρα το ποτήρι μου αλλά μπρατσέτα και ζήτησα από ένα μαγαζάκι να μου φτιάξουν τον καφέ μου εκεί! Το πόσο έχω χαρεί!!! Από τα λίγα που κατάφερα αυτό το καιρό και με έκανα περήφανη! Τελικά τα μικρά καθημερινά βηματάκια μετράνε!!! :) Ας προσπαθήσουμε να μειώσουμε το πλαστικό γύρω μας!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Μα αφού ήταν σχεδιασμένο να πιει καφέ έξω από τη στιγμή που κουβαλούσε το ποτήρι μαζί της.Εγώ λέω την επόμενη φορά να πάρει και το πιάτο μαζί της και να ζητήσει από ένα εστιατόριο να της το γεμίσει με φαγητό! Έλεος!
Εγώ πχ πίνω φρέντο εσπρέσο. Στο σπίτι δεν έχω ούτε εσπρεσιέρα, ούτε εσπρέσο, ούτε αυτό το επαγγελματικό χτυπητήρι. Πώς θα πρότεινες να φτιάξω τον καφέ μου;
Τότε η αγοράζεις τον καφέ και ένα μηχάνημα ή απλά τον αγοράζεις απ έξω και δεν πας με το ποτήρι σου σαν τον γύφτος. Με την ίδια λογική δεν έχω κιμα μακαρονια και μπέσαμελ η δε ξέρω να φτιάχνω παστιτσιο οπότε παίρνω το πιάτο μου και πάω να μου βάλουν μια μερίδα από το εστιατόριο. Ακούγεται λογικό?
Scroll to top icon