ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2017 | 00:57

Φοβάμαι να αφεθώ

Θέλω απλά μια αγκαλιά να κοιμηθώ ήρεμα μέσα της. Μια ευγενική ψυχή που θα καταλάβει την δική μου. Είμαι 26 και ακόμα δεν το έχω βρει. Κι αυτό απόψε με θλίβει. Καληνύχτα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, νομίζεις ότι είναι εύκολο να βρεις κάποιον που να μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια ; Ίσως την βρεις αυτή την ψυχή, ίσως και όχι. Καλύτερα πάρε αρκούδι, μόνο τα ακάρεα μπορείς να του προσάψεις.
Αγαπητή Ανία, μπορείς να βρεις κάποιον. Συνήθως είναι το παιδί που φτύνεις γιατί δεν καλύπτει το 1000% των στάνταρντς που έχεις θέσει.Στο 100% επίσης των περιπτώσεων το παιδί αυτό είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. Όταν όμως ψάχνεις εμπιστοσύνη στον μπάρμαν και τη βλέπεις (όχι εσύ προσωπικα) ως οι Μητέρεςα Τερέζα που θα σώσεις όλους τους παραστρατημένους (μη χέσω), τότε λογικό είναι να κοιμάσαι αγκαλιά με τον αρκούδο.
Νομίζω ότι είναι ακραία η στοχοποίηση του επαγγέλματος . Ούτε πιστεύω ότι είναι πάντα οι υψηλές προσδοκίες το πρόβλημα όσο πιο πολύ οι λανθασμένες αντιλήψεις όπου σε οδηγούν σε κακές σχέσεις ( ή κατά φαντασίαν σχέσεις) και μετά φυσάς και το γιαούρτι. Όσο γι' αυτό που λες, θα έχεις δίκιο αν κάποια κοιτάει το άντρα-τρόπαιο και όχι αυτόν που πραγματικά της αρέσει. Γιατί στην τελική αν δεν σου αρέσει ο άλλος πραγματικά, αν δεν σου κάνει κούκου μια μέρα θα τον παρατήσεις για τον μπάρμαν να ζήσεις όσα δεν έζησες γιατί βούλιαξες σε μια σχέση απλά για να μην είσαι μόνη στερώντας κι από το άτομο που έχεις δίπλα σου τόσο καιρό τη δυνατότητα να είχε ήδη γνωρίσει κάποια που πραγματικά θα τον γούσταρε.
μια μέρα θα τον παρατήσεις για τον μπάρμαν να ζήσεις όσα δεν έζησες Πηγή: www.lifo.grΜα αυτό υποτίθεται ότι το έχεις κάνει μέχρι τα 30 σου. Δεν αναφέρομαι μόνο στον μπάρμαν αλλά στο οτιδήποτε μπορεί να βγει ως απωθυμένο αργότερα.Αν από αυτή την ηλικία και μετά ακόμα ψάχνει κάποια/ος απωθημένα και χείμερες, τότε δημιουργείται πρόβλημα.Σε αυτόν πρωτίστως, αλλά και στα άτομα με τα οποία προσπαθεί να συνάψει σχέση.
Θέλω να πω ότι το ζητούμενο δεν είναι να μην είμαστε απλά μόνοι ή μόνες αλλά να βρούμε κάποιον που μας ταιριάζει,αρέσει και έχει ΑΞΙΟΛΟΓΗ συμπεριφορά αρκεί και εμείς να έχουμε φυσιολογικά κριτήρια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon