ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2017 | 12:47

Γερασμένη ψυχή...

Ξεχασμένος, παρατημένος και προδωμένος από τους πάντες, χωρίς λεφτά, χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα, χωρίς αγάπη, χωρίς όρεξη και κίνητρο για ζωή, με τις σπουδές μου να είναι στο μισό, γιατί ανεπίσημα έχω πετάξει λευκή πετσέτα και χωρίς μια δουλειά για να έχω ένα χαρτζιλίκι και μια στοιχειώδη ανεξαρτησία. Λέω άυριο ίσως να είναι καλύτερα, αλλά κάθε αύριο είναι και χειρότεραΚανείς δε μου χτυπά την πόρτα και κανείς δε μου ανοίγει την πόρτα για να με υποδεχθεί.Είχα ένα 10ευρο ακόμα στη τσέπη μου και είπα τις προάλλες να βγω να πιω ένα καφέ με τους παλιούς μου φίλους... Με έχουν γραμμένο. Λες και είμαι παλιός εχθρός, όχι παλιός τους φίλος. Πρέπει μάλλον να τους στείλω πακέτο με τη Χατζηβασιλείου, μπας και με θυμηθούν.Στα 22 μου χρόνια όλα αυτά! Στην πιο όμορφη ηλικία εγώ νιώθω μέσα μου, χειρότερα και από ξεχασμένο υπερήλικα σε γηροκομείο.Μια καλή κουβέντα ρε παιδιά θέλω... Ένα κουράγιο, μια ηλιαχτίδα στο σκοτάδι. Ευτυχώς που τα είπα όλα αυτά κάπου, γιατί μέσα μου νιώθω παραίτηση, απογοήτευση και οργή...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν είχες γράψει την ηλικία σου, θα νόμιζα ότι το έγραψε κάποιος μεγαλύτερος από μένα.Δώσε έμφαση στα επαγγελματικά σου: χωρίς φράγκα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και κάνε delete όλους όσους δεν σου ''προσφέρουν'' τίποτε: θα είναι πολύ λυτρωτικό για την ψυχολογία σου κάτι τέτοιο.
Μην πτοείσαι, απλώς βρίσκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου.Βάλε στοχο να τελειώσεις την σχολη σου και παράλληλα να βρεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, πχ να δεις εκείνη την ταινία που ήθελες, να πας στην θάλασσα κτλ, απλά πραγματάκια.Όσο για τους φίλους σου, αν βλέπεις ότι σε γράφουν, κανε τους μια κουβέντα για το πόσο σε ενοχλεί η στάση τους και αν δεν δεις διαφορά γραψ' τους και συ.
Δυστυχως κανεις δεν ερχεται να μας χτυπησει την πορτα και να μας πει παρε λεφτα να γινεις ανεξαρτητος, θα τελειωσω εγω τη σχολη για εσενα, θα βρω το κουραγιο να κανω νεες παρεες για εσενα. Πρεπει να βγεις εξω και να πιασεις τη ζωη απο τα μαλλια τιποτα δεν μας χαριζεται. Που θα βρεις τη δυναμη τωρα θα μου πεις; Δεν σε ξερω αλλα σιγουρα κατι θα υπαρχει που σου δινει εμπνευση. Βρες μια δουλίτσα να εχεις τουλαχιστον το χαρτζιλικι σου. Πηγαινε σε ενα χομπι να βρεις νεες παρεες και αν δεν βρεις δεν πειραζει θα προσπαθησεις μεσα απο τη δουλεια σου. Αν δεν σου αρεσει η σχολη σου τελειωσε αυτη αν δεν σου μενουν πολλα μαθηματα και ξεκινα αυτο που αγαπας. Αλλα σογουρα μπορεις απλως πρεπει να παρεις φορα.
Καλησπέρα. :) Κατανοώ τα όσα νιώθεις όμως πιστεύω ότι πρέπει να βρεις το κουράγιο να ξανασηκωθείς όσες κι αν είναι οι αντιξοότητες. Γιατί να μην έχεις όνειρα ; Ξέρεις η έλλειψη ονείρων είναι αυτή που μας γερνάει αλλιώς όντως η ζωή μοιάζει μάταιη. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχεις δώσει στον εαυτό σου πραγματικές ευκαιρίες να αποδείξει τι αξίζει. Εδώ είχες ένα δεκάευρω να το αξιοποιήσεις με την πάρτη του και στεναχωριέσαι με τους μαντραχαλάδες ( αν απλά δεν έτυχε να έχουν κάτι κανονισμένο ή δεν νόμιζαν ότι τόσο καιρό εσύ είσαι αυτός που τους έχει γραμμένους). Έχεις σχολή ; Έχεις κάτι που να σε παθιάζει; Πιάνεις λίγο την κουβέντα στους άλλους χωρίς να σκέφτεσαι αν είσαι ταπί ; Είμαι σίγουρη ότι έχεις τα δίκια σου αλλά το μόνο άτομο που οφείλει να προσπαθήσει για σένα είσαι εσύ. Και ναι, άλλοι είναι πιο τυχεροί και αγνώμονες παράλληλα όμως ο καθένας μας πορεύεται πάνω στη δική του ζωή και κοιτάμε πως να την κάνουμε πιο υποφερτή. :)
Scroll to top icon