ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 15:08

Η ΜΑΜΆ ΜΟΥ

Η μαμά μου είναι από τις μαμάδες που θέλουν να μειώνουν τα παιδιά τους και να τα κάνει να στεναχωριούνται.Η μαμά μου νευριάζει συνέχεια μαζί μου και με κατηγορεί ακόμα και αν δεν φταίω.Με λέει ότι μετανιώνει που ειμαι παιδί της,με βάζει συνέχεια τιμωρίες για το ΤΊΠΟΤΑ και γενικά είναι πολύ σκληρή απεναντί μου.Ακόμα δεν ξέρω αν με αγαπάει ή αν με μισεί.Δεν ειμαι τόσο δεμένη με τους φίλους μου και έτσι δεν τους λέω τα οικογενειακά μου και απλά τα κρατάω μέσα μου.Έχω σκεφτεί να φύγω από το σπίτι πολλές φορές.Ελπίζω όταν γίνω μάνα να μην γίνω σαν αυτήν.Δεν καταλαβαίνει ότι με μειώνει.Εξαιτίας της και εχω χαρακωθεί και έχω γρατζουνιστεί με μαχαίρι στα χέρια.Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβει τι κακό μου προκαλεί...
3
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ έφυγα από το σπίτι για να σωθώ , όμως πήρα μαζί μου και τις πληγές που μου δημιούργησε.Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως δεν γίνεται να φύγεις.Προσπάθησε να κουφαθεις, να την γράψεις κανονικά , διότι μαμά δεν είναι, κουβαλάει δικά της τραύματα, δεν μπορεί να σου φερθεί καλύτερα.Για την ώρα προσπάθησε να διαβάσεις , όσο περισσότερο μπορείς για να σπουδάσεις , να γνωρίσεις και να ζήσεις άλλες καταστάσεις.Επειδή , όλα αυτά που σου έχει δημιουργήσει θα μπουν σε χειμερία νάρκη και όταν ξυπνήσουν θα έχουν θεριεψει, όταν οικονομικά θα έχεις την δυνατότητα, οπωσδήποτε να πας σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει να διώξεις τα σκουπίδια από την ψυχή σου.Μόνη σου τίποτα δεν θα κάνεις οριστικό.Σε παρακαλω άκουσε με , υπάρχουν ειδικοί για κάθε περίπτωση , οι συμβουλές από εδώ και εκεί δεν βοηθούν.Όλα αυτά στα λέει μια γυναίκα που από την γέννηση της δέχτηκε την απόρριψη της μάνας .Όλα ήταν καλά στη ζωή μου , δουλειά , συζυγος, παιδιά , ώσπου βγήκε το θηρίο από την χειμερία νάρκη, ευτυχώς κατάλαβα πως μόνη μου δεν γίνεται να τα καταφέρω και απευθύνθηκα σε ειδικούς.Ενδέχεται να επιλέξεις σύντροφο που θα σε απορρίπτει, επειδή έτσι έχεις μάθει να ζεις .
Για πιτσιρίκι έχεις εξαιρετική έκφραση και γραφή οφείλω να ομολογήσω.Θα σταθώ στο κομμάτι του αυτοτραυματισμού κυρίως, οπότε θα σε συμβούλευα να ζητήσεις άμεσα βοήθεια από ειδικούς ψυχολόγους. Γραμμές βοήθειας για εφήβους υπάρχουν αρκετές πλέον όπου υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε συμβουλεύσουν.
Ξερω οτι ειναι δυσκολο και αδικο ολο αυτο αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην της δινεις σημασια. Μην αντιδρας ασχημα, αντιθετα οταν λεει τις βλακειες της να πηγαινεις στο δωματιο σου και να ηρεμεις την κατασταση. Κανε υπομονη μεχρι να γινεις ανεξαρτητη, βαλε στοχους και καποια στιγμη θα φυγεις.
Scroll to top icon