ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 16:14

Ειναι αγενεια η οχι;

Ειμαστε μια κοριτσοπαρεα 7 ατομων. Οταν ερχεται καποιος να μας μιλησει ακομα και να μην μας αρεσουν δυο φιλες μου παντα απαντουν με πολυ υφος και αποτομα ενω οι ιδιοι στην αρχη ειναι ευγενικοι μετα απο αυτο περνουν στην αντεπιθεση. Για παραδειγμα χθες ηρθε μια παρεα που ο ενας με γνωριζε φατσικα και τους μιλησαν πολυ αποτομα. Το θεμα το εθιξα και ειπα πως νιωθω πολυ αβολα καθε φορα που καποιος ερχεται να μας μιλησει οχι μονο να εχουμε ξυνιλα αλλα και να μιλαμε αποτομα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δειχνουν μια τετοια συμπεριφορα καθε φορα που μας πλησιαζει καποιος ειτε ειναι κατα τα γουστα τους οκ η οχι,δεν μιλαω για τυπους που ειναι γλοιωδεις και ενοχλητικοι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Νταξει μη καταδικαΖετε κιόλας. Συμφωνώ ότι είναι αγένεια και ότι δε ξέρουν τι θέλουν. Αλλά μπορεί να γουστάρουμε άγριο παιχνίδι και ρίχνουν δόλωμα μήπως και τσιμπισουν τα αρσενικά. Μια χαρά γουστάρουνε αλλά το θέλουν στο άγριο !! Γνώμη μου :)
Καλε αυτές δεν είναι φίλες σας.Σας ζηλεύουν.Δεν ξέρω με ποιο δικαίωμα διώχνουν όποιον σας πλησιάζει!Ειναι μόνες και ζηλεύουν επειδή δεν έχουν την δίκη σου επιτυχία η έχουν σχέσεις που δεν περνούν καλά;Πάντως είναι εντελώς αγενείς και δεν καταλαβαίνω γιατί καθαρίζουν αυτές για εσάς σαν κηδεμόνες σας.
Περιττό να πω ότι οι 2 αυτές φίλες σας μόνο κακό σας κάνουν.Αν κι εφόσον επιθυμείτε να κάνετε γνωριμίες, καλό είναι να κανονίζετε έξοδο χωρίς αυτές.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιβάλλον τη γνώμη τους στις υπόλοιπες 5. Αν δεν γουστάρουν καμάκι για προσωπικούς τους λόγους, σεβαστό. Μπορούν κάλλιστα να μείνουν αμέτοχες.
Scroll to top icon