ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2017 | 23:08

Κι εγώ δεν πιστεύω στα ζώδια...

...αλλά... ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!!! Για εμάς είναι η ζωή ρε! Τι να μας πει ολόκληρος ο ζωδιακός κύκλος μαζί. Γατάκια.
12
 
 
 
 
σχόλια
Ακυρώνω ο,τι υποθέτεις γιατί είμαι "Υδροχόος" όπως θα έλεγες και δεν έχω κάτι τέτοιο, ούτε στην πραγματικότητα είχα ούτε θα έχω διότι δεν μου ταιριάζει και ξέρω πως δεν ισχύει εφόσον είμαι αναμφισβήτητα σώφρον και πανέξυπνος άνθρωπος. Τέτοιες φαντασιοπληξίες σκότωσαν και τον Dio και τον Kars άλλωστε. Αλλά κοίτα καλούς villain όπως απο αυτόν του Ghost in the Shell, αυτοί είναι σαΐνια. Δεν παθαίνω ποτέ κάτι, στην πραγματικότητα είμαι deadpan σαρκαστικός τυπάρας που σου την λέει όποτε τον ενοχλείς πολύ και δεν κάνω τρελά πράγματα ούτε συναισθηματικός είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος και δεν έχω κάτι να δείξω. Αυτό.
Τσκ τσκ τσκ ντροπή σου να γίνεσαι τόσο παράλογος και να με κατηγορείς άδικα πως σε επιβεβαίωσα. Στην πραγματικότητα το ξέρω πως είσαι κομπλεξικός και οι προφανέστατη ανασφάλεια σου φανερώθηκε.Στην πραγματικότητα εφόσον παρεξήγησες πως σε επιβεβαίωσα κάτι που είχα διατυπώσει πως δεν ισχύει εφόσον σε ΑΚΥΡΩΣΑ και άσχημα καταχρήστηκες την λέξη που "επιβεβαίωσα" αλήθεια με επιβεβαιώνεις εμένα οπότε το έχεις μπερδέψει όλο.Εγώ δεν είμαι μεγαλομανής και το ξέρω... άλλος είναι μεγαλομανής εδώ που απεγνωσμένα προσπαθεί να σώσει την άποψη του και να γλιτώσει περαιτέρω ξεφτίλα με το να πιστέψει πως "τον επιβεβαιώνω" κάτι παράλο και αναληθή, αντί να παραδεχτεί το λάθος του πως τα ζώδια είναι μαλακίες και να να μην είναι προκατελλειμένος σε κάποια άτομα για τα "ζώδια" τους (π.χ. Υδροχόος). Εσύ με επιβεβαιώνεις. Όχι εγώ. Τσκ τσκ ντροπή σου να με διαβάλλεις με τέτοιον τρόπο.Κοίταξε,... τσουτσέκι, το γεγονός πως απεγνωσμένα αποπειράθηκες να με παραπληροφορήσεις με το "με επιβεβαίωσες" και να απεγνωσμένα λαχανιάσεις να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ να χαντακωθείς να ηλιθιωδώς καταχραστείς αυτή την λέξη επιβεβαιώνει εσένα ως μεγαλομανή. Δεν θα μπω άλλο στον κόπο, ο απύθμενος κομπλεξισμός σου και η άγνοια σου που προδίδεται φανερώθηκε. Και δεν βρίσω αλήθεια. Κανένας σοβαρός προσωπικός χαρακτηρησμός απο μέρος μου δεν ειπώθηκε. Οπότε, μην με ενοχλείς και μην περάσεις την γραμμή γιατί δεν θα ρίξω δεύτερη σκέψη να σε δώσω περισσότερες σφαλιάρες απο αυτές που σε έχει ταπεινώσει η ζωή. Όπως και αυτό, δεν έχω κανένα συναίσθημα όταν το εκτελώ. Το μόνο που νιώθω είναι... recoil. Για εμένα είσαι ακόμη ένας στόχος που κοροϊδεύω και θα σε κοροϊδέψω περισσότερο. Μην. Με. Ενοχλείς. Wise words.
Χαλάρωσε λίγο ρε ροφέ. Δεν υπάρχει παντού ανταγωνισμός και εχθροί. Αν το θέμα σου είναι να ακυρώνεις τον οποιονδήποτε (την, στη δική μου περίπτωση) είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Deal with it!
"Χαλάρωσε λίγο ρε ροφέ."Χαλαρός είμαι (τόσο λίγο με ξέρεις). "Δεν υπάρχει παντού ανταγωνισμός και εχθροί."Έλα ρε Captain Obvious! Δεν σε θεωρώ ούτε ανταγωνισμό ούτε εχθρό. Στο τέλος τον Jotaro μιμήθηκα. "Αν το θέμα σου είναι να ακυρώνεις τον οποιονδήποτε (την, στη δική μου περίπτωση) είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου."Φίλε μου, αυτό είναι μια κάκιστη πρόζα που είναι καρκίνος για τα σχόλια. Μου βγήκανε τα μάτια και θα πάθω εγκεφαλικό με αυτά που μας τσαμπουνάς...What The Fu_rfulo!, μην λες παράλογα και αναληθή πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εσύ έχεις. Και ακόμα άσχημα καταχρήζεσαι το "όχι" αφού ξεκάθαρα δεν ξέρεις τι είναι. Εγώ δεν έχω θέμα και πρόβλημα και το ξέρω πολύ καλά. Εσύ έχεις το πρόβλημα. Όχι εγώ. Είναι η πραγματικότητα. Τα έχουμε ξεκαθαρίσεις, υπενθύμισε τον εαυτό σου.Και σε ακύρωσα γιατί έγινες επιθετικός και το ξέρεις. Άντε οτιδήποτε και να πεις δεν έχεις δίκιο!"Deal with it!"And I do deal with your absurd ludricrous garbage as I must. Παίρνεις και εσύ το Lower του χρόνου μαζί με τον Τσίπρα στην τσιπραϊκή διάλεκτο αγγλικών; Χαχαχαχα ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΤΡΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!
Scroll to top icon