ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2017 | 00:06

?

Μ' αρεσει ενα παιδι και νομιζω οτι του αρεσω και γω. Πριν λιγες μερες που λετε με καλεσε σπιτι του. Ειχε αφησει να εννοηθει οτι θα ειμαστε οι δυο μας. Οταν λοιπον εγω εφτασα εκει, ειδα οτι ηταν εκει κ η κολλητη του, η οποια, απ' ο,τι καταλαβα, ηταν εκει αρκετη ωρα. Γιατι ομως δεν μου ειπε οτι θα ειναι κ κεινη? Γιατι απεφυγε να αναφερει οτι δεν θα ειμαστε οι δυο μας?
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά μην βασανίζεσαι άδικα...όποιος ενδιαφέρεται για μια κοπέλα διώχνει κολλητές και αυτοκόλλητες σε χρόνο dt.Αυτό που σε καλούν κάπου ή κανονίζετε υποτίθεται μόνοι σας για καφέ και σκάνε μύτη με φίλους/φίλες/ μπατζανάκηδες είναι ξεκάθαρο σήμα ότι δεν ψήνονται.Και κατ'εμέ προσωπικά λόγος για να κόψω κάθε επαφή με το εν λόγω άτομο.Μιλάω πάντα για περιπτώσεις που "κατι υπάρχει στον αέρα" και είναι να κανονίσουν ένας άντρας και μια κοπέλα.
Ναι ρε συ, αλλα λεει οτι εκεινος της το προτεινε να βρεθουνε. Δηλαδη μονος του πηρε την πρωτοβουλια, δεν τον αναγκασε κανεις(φανταζομαι). Αρα, αν δεν την γουσταρε, γιατι την καλεσε σπιτι του? Και γιατι μετα της επαιξε αυτο το παιχνιδι, το να φερει δηλαδη και την κολλητη του, ενω δεν ειχε ενημερωσει την αλλη?Εγω σκεφτηκα κατι αλλο, που μπορει και να ειναι εντελως ασχετο, αλλα θα το πω. Μπορει εκεινος να μην ηταν σιγουρος για το κατα ποσο η εξομολογουμενη τον γουσταρει και γι' αυτο να εφερε την κολλητη σαν εξωτερικο παρατηρητη για να "κοψει κινηση". Για να του πει δηλαδη και κεινη συμφωνα με αυτα που θα δει, αν πιστευει οτι η εξ τον βλεπει ερωτικα. Επειδη ρε παιδι μου ισως η φιλη του ως γυναικα να μπορουσε να καταλαβει περισσοτερα. Λεω εγω τωρα.
Ααα τωρα που το σκεφτομαι, εγω ζησει και γω μια παρομοια φαση. Γουσταρα τελοσπαντων πριν αρκετο καιρο ενα παιδι και ολα εδειχναν οτι και κεινος με γουσταρει. Μια μερα λοιπον μιλουσαμε στο fb και μου λεει καποια στιγμη "παμε το μεσημερι να φαμε τιποτα εξω?". Εγω φυσικα πεταξα απ' τη χαρα μου και εννοειται πως δεχτηκα. Mε ρωταει τι εχω ορεξη να φαω, του απανταω, συμφωνει και αποφασιζουμε ωρα και σημειο συναντησης(σε ολη τη συζητηση που ειχε προηγηθει απ' τα μηνυματα δεν ειχε αφησει καμια υπονοια οτι θα ερθει καποιος αλλος, δηλαδη ηταν ξεκαθαρο οτι θα ημασταν οι δυο μας). Φτανουμε στο μαγαζι, καθομαστε και ανοιγω τον καταλογο για να δω τι θα παραγγειλω. Πανω λοιπον που ψαχνω να βρω τι θα φαω, μου λεει "θα ερθει και ενας φιλος μου". Μενω παγωτο εγω. Φυσικα προσπαθησα να το κρυψω, αλλα η αληθεια ειναι πως, παρολο που γενικα ξερω καλα να κρυβομαι, εκεινη τη στιγμη ειχα ξενερωσει τοσο πολυ, που παιζει να μην καταφερα να το κρυψω και πολυ. Τελοσπαντων, ο φιλος του που λετε ηρθε και δεν εφαγε, πηρε απλα μια μπυρα, γιατι οπως ειπε, ειχε φαει σπιτι του. Πραγμα που σημαινει οτι λογικα ο "δικος μου" το κανονισε τελευταια στιγμη με τον φιλο του(ενω εμενα μου το ειχε πει απ' το πρωι) . Γιατι αν το ειχαν κανονισει και με εκεινον απ' το πρωι, ε ο αλλος μαλακας θα ηταν να ετρωγε σπιτι του? Αρα 2 τινα παιζουν: ή τον πηρε ο φιλος του και του ειπε να βρεθουνε και εκεινος για να μη φανει αγενης ειπε "θα ειμαι εκει, περνα" ή για καποιο λογο μπορει να ενιωθε αβολα που θα ημασταν οι δυο μας και να ηθελε να υπαρχουν και αλλοι στην παρεα. Βεβαια, ουτε αυτο το τελευταιο στεκει, γιατι ειχαμε ξαναβγει καμποσες φορες ραντεβουδακια οι δυο μας. Τι να πω, μου ειχε φανει πολυ περιεργο παντως και εμενα τοτε αυτο το σκηνικο.
Scroll to top icon