ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2017 | 10:17

Προβληματισμος

Καλημέρα σας.Είμαι 30 χρόνων και ο σύντροφος μου συνομήλικος.Δεν μένουμε μαζί.Σήμερα μου ανακοίνωσε ότι σε 5 μέρες που θα πάρει άδεια από τη δουλειά θα πάει απευθείας στο χωριό του για 2-3 μέρες.Εγω φυσικά εκνευρίστηκα και του είπα ότι εφόσον θα είμαστε πιο χαλαρά και οι δυο ας πάει λίγες μέρες αργότερα στο χωριό του για να κάνουμε 2-3 πραγματάκια μαζί που ίσως στην καθημερινότητα λόγω πίεσης δεν τα κάνουμε (πχ να ξενυχτήσουμε πιο πολύ η να πάμε κάπου χωρίς άγχος). Είναι υπερβολική η αντίδραση μου;Είμαι πιεστική;Να σημειωθεί πτι είχε πάει άλλο ένα ΣΚ στο χωριό του να δει τους συγγενείς του τώρα στα κοντά.Και επίσης είχε πάει και ένα 2ημερο διακοπές με τους φίλους του σε άλλο μέρος. Θέμα απιστίας δεν παίζει καθώς του έχω εμπιστοσύνη.
10
 
 
 
 
σχόλια
Για όσους δεν έχετε χωριό να ξέρετε πως ο 15αυγουστος είναι γαμάτος στο χωριό.Μαζεύονται όλοι όσοι ζουν στις πόλεις και κάνεις καλά γλεντάκια,υπάρχει και το κλασικό πανηγύρι που ακόμη και αν δεν σε αντιπροσωπεύει έχει πολύ γέλιο να πας και γενικά έχει φάση.Στο δια ταύτα,τελικά δεν στο ανακοίνωσε, ζήτησε την "άδειά" σου να πάει στο χωριό του και εσύ φυσικά εκνευρίστηκες.Ε το φυσικό που λες εσύ δεν είναι τόσο φυσικό κορίτσι μου.Ελεύθεροι άνθρωποι είστε και μιας και έχετε αρκετό καιρό σχέση καλό θα ήταν να μπορείς να αντιληφθείς κάποια πράγματα.Στα λέω όλα αυτά διότι και εγώ έχω φερθεί στο παρελθόν άσχημα σε φάσεις που αντικειμενικά δεν είχα λόγο.
να φέρει κοπέλα στο πατρικό στο χωριό αχαχχα,δεν εχεις χωριό ε;Ανάκριση πρώτου βαθμού,τύφλα να χει η ΕΑΤ-ΕΣΑ.Πέρα απ΄την πλάκα είναι λογικό αυτό που γράφεις,πλην όμως για να μην το θίξει η ίδια εξομολ. μπορεί να μην έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο τη σχέση τους, να αλληλοφιλοξενούνται στα πατρικά τους.
Δεν έχω χωριό, αλλά έχω φιλοξενηθεί σε χωριό ως "κοπέλα".Όσο για τους ανακριτές, άμα έχεις τον τρόπο σου τους βάζεις στην θέση τους ή τους τρολλάρεις ασύστολα, θέλει λίγη "τσαχπινιά" από την πλευρά του νεαρού.Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται. Ο νεαρός μάλλον γουστάρει reunion με τις παιδικές του αναμνήσεις και η κοπελιά απλά δεν χωράει. Εγώ στην θέση της θα ξενέρωνα με την πάρτη του.
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχετε σχέση αλλά αν πχ έχετε καιρό το κακό δεν είναι ότι θέλει να πάει στο χωριό του αλλά ότι δεν σε ενημέρωσε και δεν σου εξήγησε νωρίτερα. Άμα είναι να ζορίζεται αυτός και να νιώθεις άσχημα εσύ ( γιατί τελικά εσύ πιέζεσαι για να διατηρείς και να σκέφτεσαι μόνη την σχέση σας ) μπορείτε να βρείτε άλλους.Αν θες να είσαι και εσύ σε μια χαλαρή σχέση που να κοιτάς πρώτα και κυρίως τον εαυτό σου ίσως η φάση λειτουργήσει καλά αν δεν τελειώσει λόγω κοινής αμέλειας. Αν όχι, θα μείνεις να αναρωτιέσαι πολλές φορές για το πόσο υπερβολική είσαι. Υ.Γ. Και υπερβολική να ήσουν , όταν ο άλλος γράφει/αγνοεί τα συναισθήματά μας είναι κακός σύντροφος.
Για να δωσω περισσοτερες πληροφοριες αν αυτό βοηθαει...ειμαστε 3,5 χρονια μαζι.Επισης, να τονισω ότι ισως το ''ανακοινωσε'' να ηταν ασχημη λεξη, δεν μου το ανακοινωσε, απλα μου ειπε ''Παιρνω αδεια τοτε (ενταξει αυτό το ηξερα) σε πειραζει να παω για 3 μερες;'' και τοτε είναι που του ειπα ναι.Γενικα εδώ και 3,5 χρονια που ειμαστε μαζι, παντα με ρωτάει αν κατι με πειραζει να κανει απλα καποια πραγματα θελω να τα σκεγτεται κα μονος του, όπως και εγω σκέφτομαι για τη σχεση μας και κανω το καλυτερο που μπορω.
Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο αντί να αφήνουμε στην κρίση του άλλου αυτά που θέλουμε να σκεφτεί να του τα λέμε ευθέως. Τώρα αν χρειάζεται να εξηγούμε τα πάντα εξονυχιστικά και πάλι να καταλήγουμε χαμένοι στην μετάφραση σημαίνει ότι επικοινωνιακά δεν. Υ.Γ. Επειδή ο τρόπος που κάτι λέγεται πολλές φορές είναι σημαντικότερος και από το ίδιο το περιεχόμενο του μηνύματος έχει τη σημασία του ειδικά σε μία σχέση. Τώρα το να σε πείραξε που δεν θα τον δεις όσο θες λογικό είναι αλλά στην προκείμενη το έχεις χειριστεί λάθος κατ' εμέ. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ψυχανεμίζεται αυτά που θέλουμε όταν δεν τα κοινοποιούμε! Ξέρεις άμα ο άλλος μας τεστάρει εν αγνοία μας στην σχέση μας κι όταν δεν λειτουργούμε όπως θέλει μάντεψε ποιος τελικά υποδαυλιζει την σχέση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon