ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2017 | 15:15

Να της δωσω ευκαιρια?

Ρωταω γιατι ειναι μετρια εμφανισιακα,και δεν περιποιειται τον εαυτο της.Ενω εγω κανω το αντιθετο.Περιποιουμαι σωμα και εμφανιση,γυμναζομαι,προσεχω τη διατροφη,το ντυσιμο κλπ.
13
 
 
 
 
σχόλια
Όχι μην της την δώσεις.δεν της αξίζεις,μπορεί να βρει κάποιον καλύτερο.που θα ασχοληθεί με το πιθανότατα έξυπνο μυαλό της,θα τη βρει γλυκιά και θα εκτιμήσει την καλοτυχία της.εσυ πήγαινε βρες κάποιο σαχλοκουδουνο από τα πολλά που κυκλοφορούν ώστε να σου ταιριάζει.δεν λέω ότι είναι απαραίτητα καλό να μην ασχολείται μια κοπέλα με την εμφάνιση της αλλά εφόσον σε ενδιαφέρει μόνο αυτο,προχωρά σε άλλη.
Δηλαδή χάρη θα της κάνεις; Αφού είσαι σαν τον Τζον Τζον γιατί δεν πας να βρεις τη Μπάρμπι ή τη Σίντυ να ταιριάξετε; Τη δουλειά έχεις εσύ με τη Μαρία την άσχημη, ερωτώ!
Είναι προφανές ότι δε σε ενδιαφέρει ο χαρακτήρας μιας κοπέλας, αλλά η εξωτερική της εμφάνιση. Άστην την κοπέλα για κάποιον που θα την εκτιμήσει, αφού δεν τη θέλεις μη της δίνεις ελπίδες. Υγ. Κάτι τέτοιους τζιτζιφιόγκους σαν κι εσένα βλέπουν οι γυναίκες και σου λένε "δεν υπάρχουν άνδρες". Και έχουν και δίκαιο.
Από την στιγμή που έχεις μεγάλο θέμα με την εμφάνιση βρες άτομο με τα ίδια κολλήματα γιατί μπορεί και εκείνη να αναρωτιέται αν πρέπει να δώσει μια ευκαιρία σε κάποιον που μοιάζει πολύ κολλημένος με την εμφάνισή του.
Scroll to top icon