ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2017 | 16:48

Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα...

Είμαι γυναίκα και εχω βρεθεί 2 φορες τετ α τετ με έναν άντρα με τον οποίο αιωρείται φλερτ στην ατμόσφαιρα. Είμαστε στη φάση που κανένας δεν κάνει κίνηση αλλά είναι θεμα χρόνου. Αύριο θα βρεθούμε ξανά και εχω μια απορία, ίσως χαζή, αλλα με προβληματίζει.Και τις 2 φορές την ώρα που του μιλάω και με κοιτάζει μ' ένα υπέροχο, γλυκό βλέμμα έχω παρατηρήσει ερεθισμό στην επίμαχη περιοχή.Και έρχομαι κι αναρωτιέμαι...Με κοιτάζει και σκέφτεται μόνο σεξ ή του αρέσω τόσο που δεν το ελέγχει;Εν ολίγοις μήπως θέλει μονο σεξ από μένα;Εγώ τον γουστάρω τρελά αλλά δεν ενδιαφέρομαι μονο για περιπέτεια.Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου απαντήσω με ενα ανεκδοτο:"Ο κόκορας κυνηγάει μια κότα. Η κότα σκέφτεται :- Αν σταματήσω να με π$δ$&€ι, θα με πουν π0¥τ@ν@. Αν συνεχίσω να τρέχω θα χάσω το π£δ£μ@….Το βρήκα….Θα σκοντάψω!
Αν αυτός θελει μονο σεξ χωρις δεσμεσεις, πιστεψε με θα κάνει τα παντα για να κανει σεξ μαζι σου και ειναι λιγο δυσκολο να του αλλαξεις τη γνωμη. Και αν δεν ειναι και κανενας αβγαλτος, εχει παρει χαμπαρι οτι σου αρεσει.Δν μπορεις να γνωριζεις εξαρχης τις προθεσεις του άλλου , ουτε να ξεκαθαριζει απο την αρχη κ εσύ τι θες. Ξεκινας σιγα σιγα , βλεπεις πως παει , αν ταιριαζετε κτλ. Εκτος απο τις περιπτωσεις που ενας απο τους 2 ειναι κατασταλαγμενος στο ότι θελει ελευθερη σχεση. Επισης δε μπορεις πριν κανεις σεξ με καποιον ,να εξασφαλίσεις ότι δε θα εξαφανιστει!
Scroll to top icon