ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2017 | 18:49

Έχω μια φίλη

η οποία είναι συγγενής της Salma Hayek. Κάθε χρόνο πηγαίνει στο Μεξικό και την επισκέπτεται στο σπίτι της. Λέει τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Πως είναι απλή, προσιτή, ανθρώπινη. Του χρόνου λέει θα έρθει εκείνη να μείνει μερικές ημέρες στο σπίτι της φίλης μου, και μου φαίνεται κουφό που θα την γνωρίσω από κοντά. Θα ταξιδέψει κανονικά, όπως ταξιδεύουμε όλοι μας. Δεν την γνωρίζει ποτέ κανένας, ένα μαντήλι φοράει ή καπέλο και γυαλιά ηλίου και βγαίνει μόνη της, χωρίς καμία συνοδεία ή ασφάλεια. Θα μείνει στην φίλη μου, παρόλο που έχει συνηθίσει να ζει σε ένα τεράστιο σπίτι και η φίλη μου μένει σε δυάρι. Παλιότερα δεν μπορώ να πω πως είχα ξεχωρίσει αυτή την ηθοποιό, μόνο στην "Frida" την έχω δει. Αλλά με όλα αυτά που ακούω την έχω συμπαθήσει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ταξιδεύει όπως όλοι μας, βάζει τα 3 πανωφόρια της μαζί, αγοράζει 4λιτρο νερό από τα ντιούτι φρι (για να την βγάλει) και έρχεται υπερατλαντικά με χειραποσκευή. Απλός λαουτζίκος η Σάλμα!!!
Κοίτα, μπορείς να επιλύσεις την μυθομανία σου σε ειδικό. Δεν είναι κακό, αλλά μην το αφήσεις, γιατί σε λίγο θα πηδήξεις απ' το παράθυρο για να πας να συναντήσεις τον γκομενό σου τον σούπερμαν!
Η φίλη σου σε κοροϊδεύει. Σου έχει δείξει ποτέ φωτογραφίες από τις διακοπές της με τη Salma;Η Salma είναι παντρεμένη με δισεκατομμυριούχο, έχουν ένα μικρό παιδάκι, δηλ αν ταξιδέψει πάει με συνοδεία νταντάδων, δε μπορεί να ρισκάρει επίσης να την απαγάγουν αυτήν ή το παιδί της οπότε έχει μπράβους, πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στο δυάρι; Τέλος, δε ζει στο Μεξικό αλλά στο Παρίσι και Λονδίνο.
Scroll to top icon