ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2017 | 00:45

Ανω των 30

Βγαίνω μ' έναν άντρα πολυ όμορφο, πολυ έξυπνο και με πολυ χιούμορ.Δείχνει να γουστάρει-ξαναβγαίνουμε.Όσο τον γνώριζα καλυτέρα καταλάβαινα οτι δεν ειναι αυτο που θα ήθελα για σύντροφο.Είναι ανώριμος, εξαρτημένος ακομα από τους γονείς του (όχι μονο οικονομικά), χωρίς φιλοδοξιες και κάπως επιπόλαιος.Μου άρεσει πολυ σαν άντρας αλλα οχι για πολλα και του το είπα γιατί τον έβλεπα πολύ ενθουσιασμένο.Πρότεινε να το πάμε χαλαρα για όσο παει...Εγω θα ήθελα μια περιπέτεια μαζι του αλλα οχι σχέση, δεσμεύσεις κλπ.Διστάζω γιατί τον βλέπω πολυ κολλημένο μαζι μου και φοβάμαι οτι στο τέλος θα πληγωθεί.Δε θέλω να φερθώ εγωιστικά αλλα να μην το ζήσω;
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκαθάρισέ του ότι θέλεις μια περιπέτεια μαζί του και άσε τον να αποφασίσει. Από εκεί και πέρα αν πληγωθεί όταν χωρίσετε θα είναι δική του απόφαση, αφού ήξερε εξ αρχής ότι ψάχνεις μόνο για μια περιπέτεια.
Εγωιστικά θα φεροσουν εάν δεν του ξεκαθάριζες εξαρχής ότι πας για περιπέτεια και τον άφηνες να ονειρεύεται ρομαντικές σχέσεις. Απ' τη στιγμή που υπήρξες ειλικρινής και το δέχτηκε, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του σε περίπτωση που πληγωθεί.
Είσαι κι εσύ επιπόλαια και επιφανειακή.Κατηγορείς το παιδί για ανωριμότητα, εξάρτηση από τους γονείς και χωρίς φιλοδοξίες, αλλά οκ μωρέ είναι ωραίος, οπότε ας χαλβαδιάσουμε και βλέπουμε.Αν ήμουν στη θέση του θα προτιμούσα να πληρώσω για σεξ, παρά να πάρω από το "τσάμπα" σου.
Scroll to top icon