ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2017 | 19:00

Ελευθερία

Είσαι το μοναδικό πρόσωπο που θα με έκανε πραγματικά χαρούμενη, αν μου έστελνες κάποιο μήνυμα με τις ευχές σου, έστω και ένα ξερό "Χρόνια Πολλά". Θα σήμαινε πολλά για εμένα. Τι έπαθες τώρα; Κάθε χρόνο, μου ευχόσουν. Φέτος γιατί όχι; Κατά βάθος, πίστευα πως δεν θα μου στείλεις, ειδικά μετά το προχθεσινό chat που έκανα ή κάναμε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ένστικτό μου, μου λέει πως εσύ ήσουν, η δική μου Ελευθερία. Την ημέρα του chat μιλήσαμε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα και την επόμενη μέρα έκανες μία σχετική ανάρτηση. Πες, ότι όλα τα άλλα ήταν τυχαία, το όνομα, η ηλικία, οι ίδιες εμπειρίες, οι λέξεις κλειδιά που είχες αναφέρει... Αλλά και η σχετική ανάρτηση που συζητούσαμε στο chat, είναι κι αυτό σύμπτωση; Δεν μπορεί, εσύ πρέπει να είσαι. Είμαι σχεδόν σίγουρη, γι' αυτό και δεν μου έστειλες ευχές. Με υποψιάστηκες και εσύ, αφού έγραφα σχεδόν με λεπτομέρειες για σένα, που μόνο εσύ γνωρίζεις πολύ καλά. Ένα μόνο μήνυμα ήθελα από εσένα, έτσι ώστε να πάρω το θάρρος και να σου ζητήσω να βγούμε, να σε δώ, να σου μιλήσω, να μάθω νέα σου και τέλος να σε κεράσω. Αλλά μάλλον αυτό φοβήθηκες, δεν θέλεις να μου δώσεις το θάρρος να σου ζητήσω να βγούμε, μήπως τυχόν στην συνάντησή μας σου εκφράσω τα πραγματικά μου αισθήματα όπως μου είπε η Ελευθερία (στο chat) να κάνω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Να περιμένω δικό σου μήνυμα για τις ευχές σου; Ή να περιμένω ένα μήνα μέχρι τα γενέθλιά μου, μήπως και μου ευχηθείς τότε; Κι αν δεν το κάνεις και τότε; Να πάρω το ρίσκο και να επικοινωνήσω εγώ μαζί σου και ότι γίνει;Ελευθερία, δεν αντέχω άλλο, σε σκέφτομαι συνέχεια.
2
 
 
 
 
σχόλια
ο τολμων νικα...και αν δεν υπαρξει ανταποκριση θετικη..δεν πειραζει,τουλαχιστον θα ξερεις και δεν θα παραμυθιάζεις τον εαυτο σου και την καρδια σου.Με ομορφο και διακριτικο τροπο προτεινε μια συναντηση,εναν καφε,ενα ποτο ,χωρις πιεσεις.Μην περιμενεις εξ ουρανου να πεσει,ο εγωισμος δεν βοηθησε ποτε κανεναν.Καλη τυχη σου ευχομαι!!
Scroll to top icon