ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2017 | 01:08

Ανεξαρτητοποίηση

Ναι παιδιά ωραία και καλά τα λέτε να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι κλπ αλλά μιλάμε για το 2017 που η ανεργία χτυπάει κόκκινο και μερικοί δεν ξέρουν αν αυριο θα έχουν να φανε μια μπουκιά. Έχω οικογενειακά θέματα και ολοι λένε βρες δουλειά, φύγε, ανεξαρτητοποιησου. Λόγω διαφόρων δυσκολιών ξεκίνησα να φοιτώ στη σχολη μου στα 20+ και ακόμα έχω μέλλον μπροστά μου μεχρι να τελειώσω. Προσπάθησα να βρω δουλειά, αντε και βρήκα πόσο καιρό νομίζετε με κράτησαν; Ή μήπως τα 300-400ευρω φτανουν για ενοίκιο, φαγητό και λογαριασμούς; Ειναι πάρα πολύ δύσκολο να ανεξαρτητοποιηθεί κανείς όλοι στα λόγια καλοί είμαστε όμως. Ελάτε να περάσουμε μερικά βραδια σε ενα παγκάκι και το στομάχι να παίζει συγχορδίες το χειμώνα και μετά ξαναπειτε πόσο εύκολο ειναι να γινεις ανεξάρτητος. Αν μπορείτε γενικά να δώσετε αλλες συμβουλές περα από αυτό κάντε το. Πιστέψτε με το πρώτο πραγμα που σκεφτήκαμε και εμείς ηταν να φύγουμε αλλα τα πράγματα δεν κυλούν πάντα όπως τα φανταζόμαστε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εχω δώσει τετοια απαντηση καποιες φορες γνωριζοντας πως πιθανον ειναι δυσκολο να γινει, εχεις δικιο. Εγω οταν ηθελα να ανεξαρτητοποιηθω, για διαφορους λογους, βρηκα πολλα εμποδια, κυριως οικονομικα. Θα σου πω λοιπον πως με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει σημερα δεν μπορεις σε μια τετοια ηλικια χωρις μεγαλη εργασιακη εμπειρια να βρεις ευκολα κατι που θα σου εξασφαλισει την επιβιωση. Τωρα; τι κανεις; Συνεχιζεις να εργαζεσαι ενω παραλληλα κανεις ερευνα για μια αλλη καλυτερη θεση εργασιας. Κρατας λεφτα στην ακρη οσο μπορεις. Αν δεν αντεχεις την κατασταση στο σπιτι προσπαθεις να εισαι εκει οσο λιγοτερο γινεται και να γεμιζεις την ημερα σου με πολλα πραγματα. Ξερω πως μπορει να γινει πολυ κουραστικο μερικες φορες. Επισης το καλοκαιρι δουλεψε σεζον που θα μπορεις και περισσοτερες ωρες να δουλευεις και περισσοτερα χρηματα να κερδιζεις. Σκεψου πως μετα απο ενα χρονικο διαστημα εστω τη συγκατοικηση, για να μοιραζεσαι τα εξοδα (ρευμα, ενοικιο, νερο, θερμανση). Τωρα μακαρι καποιος να εχει καποια καλυτερη ιδεα γιατι εγω δεν σου προτεινω μια ολοκληρωμενη λυση αλλα πως να αντιμετωπισης το προβλημα στην αρχη.
Scroll to top icon