ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2017 | 23:50

Υψος

Χαζός προβληματισμος αλλά υπάρχει περίπτωση τα αγόρια να αποθαρρυνονται από το να την πέσουν σε μια κοπέλα λόγω ύψους?Είμαι ωραίο σώμα 1.78(και φοράω συχνά τακούνια)και ενώ ακούω γενικά κοπλιμεντα σφυριγματα,κοιταγματα, δύσκολα και σπάνια με πλησιάζει κάποιος για κάτι περισσότερο και όχι δεν έχω αέρα ντίβας ούτε έχω υφάκι ίσα ίσα πάντα είμαι χαμογελαστή και υπερβολικά ευγενική!
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι περισσότεροι άντρες κολλάνε να προχωρήσουν με τις ψηλότερες γυναίκες. Υπάρχουν και μερικοί που δε μασάνε, όμως, γιατι η ψηλή γυναίκα δίπλα τους είναι τρόπαιο.
Θα σου την αληθεια.Παρομοιο σκηνικο μου ετυχε το σαββατο σε κλαμπ της παραλιακης.Ηταν μια ψηλη κοπελα ψηλοτερη εμου που μου αρεσε...ειμαι 1.84.Λεω παμε παμε....ανενδοτος αυτος. Θα μιλησουμε σε αλλες.Ε τελικα δεν πηγαμε.Ναι πολλους αντρες τους κολαει.Καλως κακως κοριτσια εχουμε και οι αντρες ανασφαλειες δεν καταλαβα γτ εμας μας κρινετε αυστηρα ενω εσεις ολα μελι γαλα;Εξομολογουμενη δεν θα σου πω πως θα ντυθεις.Αλλα με τακουνια πας και 1.90.Μεγια σου μια χαρα σου.Εγω απλα σου εθεσα καποια στοιχεια που πολλοι τα θετουν υποψιν τους.
Καλές οι θεωρίες αλλά στην πράξη πιστεύω πως τα νούμερα παίζουν ρόλο και συνήθως στο ύψος υπάρχει μία διαφορά πάνω από την οποία είναι εξαιρετικά απίθανο να προσεγγίσει ένας άντρας μία ψηλότερη γυναίκα. Δεν έχω κάνει στατιστική μελέτη αλλά μία γυναίκα πχ που είναι 1,78 +10 πόντους τακούνια, 1,88 είναι δύσκολο και μάλλον άβολο να έρθει σε επαφή με έναν άντρα που είναι κάτω από 1,80. Δεν σημαίνει πως δεν του αρέσει αλλά μπαίνει στο παιχνίδι η ψυχολογία, η γενικότερη εικόνα κλπ. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια.
Εγώ είμαι 1.90 κάτι και μου είχε τύχει μια φορά να δω μια κοπέλα 2 μέτρα. Να σου πω την αλήθεια δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί της. Αν με ρωτήσεις γιατί θα σου πω ότι απλά νοιώθω πολύ περίεργα να κοιτάω τους ανθρώπους από "κάτω", δεν το χω συνηθίσει. Εσύ όμως δεν έχεις θέμα, και 10 πόντους τακούνι να βάλεις υπάρχουμε ακόμα και εμείς οι πιο ψηλοί να σε διεκδικησουμε.
Δεν θέλω να κάνω τέτοιο σχόλιο γιατί σιχαίνομαι κάθε είδους στερεοτυπα αλλά οι άντρες ίσως από γούστο ίσως από ελαφρύ κομπλεξ θέλουν την γυναίκα λίγο πιο κοντουλα! Αλλά αυτά είναι κολλήματα και βλακειες, οποιος θέλει πλησιάζει! Εγώ είμαι 1,63 και μου εχουν φερθει μικρότεροι μου σαν να είμαι παιδάκι δηλαδή με υπερβολικό "θαρρος". Τίποτα δεν είναι απόλυτο! Να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και θα σε πλησιάσουν αυτοί που πρέπει!
Scroll to top icon