ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2017 | 01:20

φαντασιωση

Εδω και ενα μηνα οταν αυνανιζομαι, σκεφτομαι ενα σκηνικο και ερεθιζομαι. Καθε φορα το ιδιο. Τριο με ζευγαρι και υποταγη. Καθε φορα το μυαλο μου παει εκει. Οταν γινεται, αναβω. Το θεμα ειναι οτι με το που τελειωνω, στο δευτερολεπτο αισθανομαι πολυ ασχημα, παρα πολυ ασχημα, για αυτη τη φαντασιωση. Ξενερωνω. Λεω δεν θα το ξανασκεφτω και ομως παλι αυτο σκεφτομαι. Για να το κανω στην πραγματικοτητα, με τιποτα. Πως προεκυψε αυτο; ειχα προταση απο φιλικο ζευγαρι. Αρνηθηκα, δεν θελω να το κανω. Ομως, εχει κολλησει στο μυαλο μου. Και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι στο τελος νιωθω παντα μια αηδια και ομως το συνεχιζω.
6
 
 
 
 
σχόλια
αυτο ακριβως.δεν υπαρχει κανενας λογος να αισθανεσαι αηδια επειδη εχεις την συγκεκριμενη φαντασιωση,απλως δεν θεωρω πως ειναι απαραιτητο να γινει και πραξη για να μην σουμεινει ως απωθημενο.πιστευω πως καποιες φορες απλα μας φτιαχνει το να φαντασιωνομαστε κατι,αλλα αυτο δεν συνεπαγεται πως θα μας εφτιαχνε το ιδιο και η υλοποιηση του λογω και πρακτικων αλλα και συναισθηματικων παραγοντων.αν τωρα καποια στιγμη νιωσεις κ αυτην την αναγκη,απλα μην θορυβηθεις και γενικα μην αυτομαστιγωνεσαι,δεν χρειαζεται καμια τιμωρια η σεξουαλικοτητα σου.
2 από τις πολλές πλευρές που έχουμε σαν άνθρωποι είναι αυτό που στην πραγματικότητα είσαι σαν άνθρωπος κι αυτό που θέλεις να είσαι. Εδώ συγκρούονται αυτές οι πλευρές. Ο ζωωδης ενστικτώδης εαυτός σου και το ποιά ή πως πιστεύεις ότι (πρέπει να) είσαι. Νομίζω ότι φοβάσαι να αφεθείς. Δεν είναι κακό να φοβάσαι, αλλά αν δεν πας με το ζευγάρι θα έχεις πάντα το διχασμό αυτό. Καλύτερα να μετανιώνεις για ότι έζησες παρά για ότι ΔΕΝ έζησες.
Ενδόμυχα το θέλεις. Αν όντως σε αηδίαζε, θα το έθαβες βαθιά μέσα σου, αλλά εσύ τι κάνεις? το σκέφτεσαι και δε λες να το αφήσεις πίσω σου... Μη βασανίζεσαι άλλο. Εφόσον και αν η πρόταση ισχύει ακόμα, δέξου την, ειδάλλως θα σου μείνει απωθημένο...
Scroll to top icon