ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2017 | 19:32

Κλεψιμο;

Ειμαστε σπιτι του,τρωμε,ξαπλωνουμε.Σηκωνομαι να βρω την τσαντα να απαντησω το τηλ,βλεπω το 10αρικο μου που ειχα αφησει στο τραπεζι.Το βαζω στην τσαντα μου,παω στο δωματιο.Μας παιρνει ο υπνος,με ξυπναει γιατι του ειπα να με ξυπνησει.Παει μεσα στο σαλονι που ειχα την τσαντα μου,εγω στο δωματιο.Ειχα αφησει 1,5 ευρω και το 10αρικο σε μια μικρη θηκη μπροστα μπροστα.Ξυπναμε,παω να βρω το 1,5€ να συμπληρωσω τα αλλα ψιλα για το ΚΤΕΛ. Ελειπαν. Υπηρχε μονο το εισιτηριο που πηγα.Και τα 10€ ηταν στη μεγαλη θηκη.Δεν ηξερε οτι τα εβαλα εγω στην τσαντα και νομιζε τα εβαλε η μαμα του στην θηκη.Και μου λεει 'δες. Εδω στα εβαλε η μαμα μου',ενω να ξαναπω τα ειχα βαλει εγω μεσα σε αλλη θηκη. Το 1,5€ εξαφανισμενο,ενω δεν υπαρχει περιπτωση να χαθηκαν απο εκει.Με παει στη σταση,μπαινω στο λεωφ,γυρναω..τον βλεπω να εχει σταματησει και να κοιταει πως τα εμενα σαν να ενιωθε τυψεις. Δεν μιλησα,δεν μιλησε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έπρεπενα τον ρωτήσεις εκείνη τη στιγμή που διαπίστωσες ότι έλειπαν τα λεφτά μήπως τα χρειαζόταν και τα πήρε.Δεν είναι το ποσόν,αλλά η κίνηση.Το να βάλει χέρι στην τσάντα σου χωρίς να σε ρωτήσει είναι και αγένεια,εκτός του ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη σου υποθέτωντας ότι δεν θα πάρεις χαμπάρι.
Scroll to top icon