ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2017 | 15:10

Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Είπαμε και μεις οι δόλιοι να πάμε λίγο παρακάτω το σουκου. Όλο Φλογητά - Μουδανιά - Ποτίδαια μπουχτίσαμε. Το πολύ το κυρ ελέησον λένε το βαριέται και ο παπάς να πούμε. Το λοιπόν πήγαμε στο Πευκοχώρι. Τι το θέλαμε? Πήγαμε σε ένα γνωστό μπιτσόμπαρο, και η κουτσή Μαρία το δεκαπενταύγουστο γινότανε το σώσε, σέλφι με το κοντάρι πλάτσα πλούτσα τα ποδαράκια εκεί που σκάει το κύμα, λεω κι εγώ τους δικους μου ρε σεις πάμε και μεις κατά κει να δούμε τι παίζει. Πάμε εκεί με το που καθίσαμε έρχεται ένας νταγλαράς λέει τι θα πάρετε κι αυτά είπαμε εμείς τα καφεδάκια που θέλουμε μετά από 15-20 λεπτά μας τα φέρνει και τι μας λέει? Άκουσον άκουσον επιπλέον 10 ευρώ για τις ξαπλώστρες. Μπαρδόν? Που είμαστε? Στην Κόπακαμπάνα, σε καμιά Ίμπιζα, στο Μόντε Κάρλο? Σούπα μούπες αρχίσαμε εμείς έπεσαν και μερικά γαλλικά από τους άλλους τι λες ρε μαλ. κάτσε καλά και τέτοια κι εγώ ως ουδέτερος και κυρίως ήρεμος χαρακτήρας που είμαι ζήτησα να καθίσει και να αρχίσει την πάρλα γιατί 10 ευρώ οι ξαπλώστρες? Να λέει κοιτάξτε άν δεν έχετε δώστε 5 ξέρω γω αλλά να ξέρετε άλλη φορά είναι η πολιτική του μπιτσμπαρ που χρεώνει τις ξαπλώστρες. Τι λες του λεω ρε φίλε δημόσιες σχέσεις κάνεις? Τι 5 και 10 μου τσαμπουνάς? Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Άλλωστε λεφτά υπάρχουν που έλεγε και ο γιωργάκης. 10 ευρω οι ξαπλώστρες στην ψαρωκώσταινα? Πολύ απλά δεν γίνεται. Άντε να το είχε 2-3 ευρώ κομμάτια να γίνει. Τέλος πάντων δεν έβγαινε άκρη πληρώσαμε τις ξαπλώστρες πήραμε τα καφεδάκια κάναμε το μπανάκι μας και μετά λούης. Σήμερα όμως επειδή μου την είχε βιδώσει ο νταγλαράς πήραμε ομπρελίτσες lipton ice tea από το περίπτερο, φραπεδιά σπαστή 0,30 λεπτά, νεράκια και κεφτεδάκια στο τάπερ. Πήγαμε που λέτε και καθίσαμε ακριβώς δίπλα στις ξαπλώστρες. Φάτσα κάρτα. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό γιατί θα μπορούσαμε να φύγουμε αλλά μου την έσπασε που είπε μετά να αν δεν έχετε δώστε 5. Λες και μας έκανε χάρη ξέρω γω να πούμε. Αλλά δεν φταίει ο τσάκαλος. Φταίει ο ιδιοκτήτης. Αυτός έπρεπε να τ'ακούσει και όχι το παλικάρι. Αυτός εργαζόμενος είναι. Ρωτήσαμε ποιος είναι υπεύθυνος θέλουμε να του πούμε κάποια πράγματα αλλά μας είπανε τάχα μου δήθεν δεν ήταν εκεί. Δηλαδή εσύ βαράς τις ξαπλώστρες 10αρια εν καιρό κρίσης. Πριν μια 10ετία που ήταν παχιές οι αγελάδες πόσο τις χρέωνες? Γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα. Τάδε έφη ελλαδιστάν παιδιά μου. Άντε και εις ανώτερα. Μπάι μπάι. ;)
1
 
 
 
 
σχόλια
Μέχρι το μπαρδόν διάβασα αλλά κατάλαβα το θέμα και έχω να σου πω ότι εσύ μας μιλάς για Χαλκιδική όταν εγώ πήγα στην Αίγινα όπου για 2 άτομα ήθελαν 3ευρώ το άτομο για ξαπλώστρα,συν 1-1,50 για ένα κουτάκι όπου μπορούσες να κλειδώσεις τα πράγματά σου, συν ό,τι πάρεις από καφέδες νερά κτλ..Το κορυφαίο όλων που δε το χω δει πουθενά ήταν το ντουζ στο οποίο η χρέωση ήταν 1ευρώ το λεπτό!!Μόνο τις σταγόνες δεν μετράνε..ευτυχώς το ξενοδοχείο διέθετε ψάθες και ομπρέλες αλλιώς θα θελαμε για 4 μερες 20 ευρώ τη μέρα μόνο για μπάνιο.
Scroll to top icon