ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2017 | 18:51

Μια μερα στο λεωφορειο.

Ειμαι στο λεωφορειο χθες. Ειναι μια γυναικα εγκυος φανερα κουρασμενη και καταβεβλημενη, η οποια ειχε σακουλες με τροφιμα. Το λεωφορειο γεματο κανεις δεν της παραχωρησε θεση. Μπαινει μεσα μια γυναικα αρκετα μεγαλυτερης ηλικιας και την σπρωχνει αρκετες φορες γιατι η εγκυος βρισκοταν κατα την αποψη της σε λαθος σημειο. Η νεοτερη της ειπε 'σας παρακαλω μπορειτε να προσεχετε λιγο'. Η απαντηση ηταν ' ηρθε τωρα η καθε αποτυχημενη με την κοιλια στο στομα να μας την πει, να κατσεις σπιτι σου, απορω τι παιδια θα κανεις με τετοια γλωσσαρα'. Ο διαλογος συνεχιζει ως εξης ' Σας παρακαλω πολυ κυρια μου να μου μιλατε καλυτερα' την απαντηση ξεκαθαρα δεν την θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι η ενταση ανεβαινε και οι προσβολες ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη. Θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ενα μεμονωμενο γεγονος οσο αφορα την κυρια αλλα οι υπολοιποι επιβατες, ουτε ο οδηγος δεν μιλησαν εκτος απο ενα κοριτσακι 18 με 19 χρονων. Ηταν μια γυναικα μονη ανυπερασπιστη και η αδιαφορια του κοσμου ήταν που μου εκανε εντυπωση. Υ. Γ : Ναι εγω μιλησα, αναφορα για τους σχολιαστες που θα ελεγαν, και ημουν ορθια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν προκαθορισμένες θέσεις για τις εγκύους στα λεωφορεία και μέσα μαζικής μεταφοράς γενικότερα. Απαράδεκτοι οι άλλοι επιβάτες στο λεωφορείο που ούτε σηκώθηκαν να κάτσει η έγκυος στη θέση που ούτως ή άλλως δικαιούται, ούτε την προστάτευσαν. Απαράδεκτος κι ο οδηγός.Ίσως πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα λεωφορεία να αναφέρεις το περιστατικό και τον οδηγό.
Scroll to top icon