ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2017 | 19:05

βοήθεια

Το ξέρω πως το θέμα πανελλήνιες ενοχλεί πολλούς από εσάς και καταλαβαίνω γιατί ,αλλά θα το εκτιμούσα πολύ αν εκφράζατε την άποψη σας για το πρόβλημα μου . Πέρασα γεωπονικό Αθήνας , εκεί που σπουδάζει ο αδερφός μου , ήθελα ιατρική ( πρωτότυπο ε; ) και θέλω να ξαναδώσω . Μένω σε χωριό και είτε θα πηγαίνω στην πόλη Α που απέχει 45 λεπτά από το χωριό και εκεί μπορώ να κάνω ιδιαίτερα με καθηγητές που είχα ξανακάνει ,είτε θα πάω Αθήνα σε οργανωμένα φροντιστήρια και θα πρέπει να αλλάξουμε σπίτι. Οι γονείς μου πιστεύουν ότι καλύτερα να κάτσω χωριό γιατί στην Αθήνα θα αργήσω να προσαρμοστώ και θα τσακώνομαι με τον αυστηρό αδερφό μου και πως θα είναι πιο εύκολο στο χωριό. Εγώ όμως πιστεύω ότι δεν θα μπορώ να συγκεντρωθώ εδώ καθώς θα βλέπω τους άλλους και θα στεναχωριέμαι ( όχι ότι στην Αθήνα θέλω να παρτάρω , αλήθεια ) , δεν με νοιάζει το φαγητό ξέρω να μαγειρεύω και να καθαρίζω ,θα με επηρεάζει κιόλας θετικά π αδερφός μου που το έχει ρήξει στο διάβασμα . Επιπλέον ( ξέρω ότι λέω βλακείες ) θα θιχτούν κάποιοι γνωστοί και συγγενείς αν δεν παω εκεί φροντιστήριο. Θα εκτιμούσα την αποψη όλων σας γιατί ειναι αρκετα χρησιμη για μενα μια διαφορετική οπτική.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αρχικά θα προσπαθούσα να βρω ποιο φροντιστήριο είναι καλύτερο ή αν έχουν μεγάλες διαφορές.Μετά θα σκεφτόμουν και πώς θα ήταν η ζωή μου στην Αθήνα με τον αδερφό κι αν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ να διαβάσω. Άλλες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι ότι στο πατρικό λογικά τη φροντίδα σου έχουν αναλάβει οι γονείς. Στην Αθήνα μήπως θα περιμένει ο αδερφός να τον αναλάβεις εξ´ ολοκλήρου (καθάρισμα του σπιτιού σας, μαγείρεμα, ψώνια κτλ) ή θα διαιρέσετε δια του δύο τις δουλειές; Και στην Αθήνα οι μετακινήσεις είναι μεγάλες, έχει συνήθως ηχορρύπανση και ένας δύσκολος συγκάτοικος (κάτι αναφέρεις για αυστηρό αδερφό) μπορεί να σου χαλάει καθημερινά την ψυχολογία.Σκέψου όλες τις παραμέτρους και αφοσιώσου ένα χρόνο στο στόχο σου γιατί μόνο με επιμελές διάβασμα θα τα καταφέρεις να μπεις στην Ιατρική.
Να δωσεις σημασια στην λειτουργικοτητα. Μην επηρεαζεσαι απο γνωμες τριτων. Τον τροπο διαβασματος και το περιβαλλον σου τα καθοριζεις εσυ. Επειδη ειναι σημαντικη αυτη η προσπαθεια που πας να κανεις,οτιδηποτε αποφασισεις οφειλει να ειναι σεβαστο. Αν πισευεις οτι θα ειναι καλυτερα αν πας αθηνα τοτε αυτο να κανεις!
Scroll to top icon