ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2017 | 00:20

Η αβολη στιγμη

Που η φιλη σου σου εξομολογειται τα ευχαριστα - οτι πατρευεται και οτι ειναι εγκυος- κι εσυ πρεπει να προσποιηθεις οτι χαιρεσαι με τη χαρα της, ενω εισαι μες τη μαυριλα επειδη στη δικη σου ζωη δεν συμβαινει απολυτως τιποτα..
9
 
 
 
 
σχόλια
Είναι η φάση που μιλάς για τη χαρά σου σε φίλους και συγγενείς και μερικοί ξινίζουν τη μούρη τους, άλλοι κάνουν οτι δεν άκουσαν, άλλοι μουρμουράνε μέσα απ'τα δόντια "μπράβομπράβο", άλλοι κοιτάν το πάτωμα και κάνουν περίεργες ερωτήσεις για να σου κόψουν το χαμόγελο... Και λες "δεν μπορεί, μάλλον δεν τον/την πέτυχα σε καλή διάθεση, θα έχει τα δικά του/της προβλήματα, δε θα'πρεπε να προκαλώ κιόλας με ευχάριστα νέα αυτούς τους δύσκολους καιρούς κτλ κτλ". 'Ενα κάρο δικαιολογίες για τη ζήλεια και την κακία των άλλων. Τύψεις και ενοχές που κάτι πάει καλά στη ζωή σου.Περαστικά σου κοπελιά.
Λεμόνι, τι μου θύμισες τώρα... Είχα πάρει δάνειο για να αγοράσω το σπίτι και πετάγεται μια θεία μου και λέει-Ααα δηλαδή αυτός που θα σε πάρει, θα σε πάρει χρεωμένη.Και της απαντάω -Τι είμαι να "με πάρει"; Καρπούζι;Είπα και άλλα φυσικά, αλλά θα πέσει πολύ το επίπεδο και δεν λέει. Καλημέρα :D
Ουυυ από τέτοια άλλο τίποτα.Σου κόβουν τα πόδια πάνω στη χαρά σου και μετά σε θάβουν κι από πάνω πίσω απ'την πλάτη σου. Γιατί; Γιατί κατά τη γνώμη τους δεν άξιζες ή εκείνοι άξιζαν περισσότερο.Να, καλή ώρα σαν τη φίλη μας την εξ/νη.(-Καρπούζι αλλά τι καρπούζι;! Με προίκα θειά μου!! :Ρ)
Αν έλεγες ότι είσαι μέσα στην μαυρίλα λόγω κατάθλιψης ας πούμε, θα σε καταλάβαινα. Λες όμως ότι είσαι έτσι, επειδή δεν συμβαίνει τίποτα στην ζωή σου aka δεν έχεις γκόμενο και δεν πας για γάμους και παιδιά.Οπότε απλά ζηλεύεις το γεγονός ότι η φίλη σου έχει πράγματα που θα ήθελες και εσύ. Πρόσεξε τώρα: Άλλο είναι να πεις "Πόσο χαίρομαι για την φίλη μου! Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη! Αλλά θέλω και εγώ ρε παιδιά, ζηλεύω που δεν έχω έναν άνθρωπο." και άλλο να πεις "Σχεδόν ζορίστηκα να της ευχηθώ και υποκρίθηκα ότι είμαι χαρούμενη. Γιατί όχι και σε μένα; Δηλαδή τι καλύτερο έχουν οι άλλες;"Κύκλωσε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο προτάσεις και βρες το λάθος σου.Η ώρα η καλή στα παιδιά και με το καλό να έρθει το παιδάκι τους! Και ας μην τους ξέρω καν.
Το οτι εχεις εσυ μαυριλα για το οτι δεν εχεις οικογενεια κ παιδια δεν συνεπαγεται στο να προσποιεισαι στη χαρα της φιλης σου...Εσυ εισαι της σχολης"Θελω ολοι να εισαστε καλα,αρκει να μην εισαστε καλυτερα απο εμενα.."Περαστικα! (Οχι ,σε σενα...Στη φιλη που νομιζει οτι εχει φιλη..)
Scroll to top icon