ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2017 | 05:09

η προσβολη

ο συντροφος μου σημερα μετα απο 1 χρονο σχεσης οπως ειμασταν στο κρεβατι μου ξαφνικα θελησε να σηκωθει να παρει κατι και μου λεει κανε πιο κει τα μπαζοποδαρα σου. ενιωσα ασχημα λεει οτι το ειπε για πλακα.... εγω εχω πολλα χρονια κομπλεξ με τα ποδια μου δεν μου αρεσουν καθολου δε νιωθω καλα με αυτο που ειπε.του το ειπα και επιμενει οτι ηταν πλακα.εγω τι κανω ομως τωρα? με πληγωσε που το ειπε εστω και σαν αστειο δε το σηκωνω αλλα δε θελω να χωρισω μαζι του.να σημειωθει οτι εγω δεν κανω τετοια αστεια απεναντι του ουτε ειχαμε τσακωθει ωστε να πει κατι τετοιο.εχω αναγκη να ακουσω την γνωμη σας καθως ουτε και φιλες εχω να απευθυνθω
5
 
 
 
 
σχόλια
Και ξαναρωτω, αφου δεν μου απανταει κανεις: τι το αστειο εχει το να πει καποιος "κανε πιο περα τα μπαζοποδαρα σου"? Γελας εσυ με αυτο? Το θεωρεις χιουμορ?? Αναλυσε μου λιγο που ειναι το αστειο, μπας και γελασω και γω.
Και για να σας προλαβω, εγω προσωπικα ειμαι πολυ δεκτικη στο χιουμορ και οι φιλοι μου συνεχεια μου κανουν πλακες για τα αυτια μου, που ειναι λιγο πεταχτα. Και πραγματικα δεν με πειραζει. Ομως δεν με πειραζει, γιατι αυτα που λενε εστιαζουν καθαρα και μονο στο γεγονος οτι τα αυτια μου δεν ειναι κανονικα. Δεν εχουν στοχο δηλαδη τα σχολια τους να με υποτιμησουν. Ειναι αλλο ας πουμε το να πεις τον αλλο νταμπο, επειδη εχει πεταχτα αυτια και ειναι αλλο να του πεις πχ "καλα ποσο ασχημα ειναι τα αυτια σου?" ή "πως θα βρεις γκομενο με τοσο ασχημα αυτια"? ή "γιατι δεν κανεις μια πλαστικη στα αυτια σου που ειναι απαισια?". Αυτα τα τελευταια εγω δεν τα λεω χιουμορ. Φανταζομαι κ οι περισσοτεροι. Αν εσεις γελατε με κατι τετοιο, τοτε παω πασο.
Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει κοπελιά. Σου είπε κάτι τέτοιο, πες και εσύ κάτι παρόμοιο. Χαβαλές. Τώρα αν ΕΣΥ πήρες ένα αστείο στραβά είναι καθαρά δικό σου θέμα και πρέπει να το ξεπεράσεις.
Scroll to top icon