ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2017 | 12:34

Πρώην και επόμενοι...

Και αναφέρομαι στις κοπέλες που έχουν επηρεαστεί - καταστραφεί τόσο πολύ από πρώην τους που δεν εμπιστεύονται όποια νέα γνωριμία. Εντάξει...δε το κατέχουμε που δε το κατέχουμε το άθλημα μερικοί παρά τη μια άλφα ηλικία μας (20+), αλλά κάτι τυπάκια να ξέρετε ότι καταστρέφετε την όποια μικρή - ομολογουμένως, λόγω έλλειψης εμπειριών κτλ - προοπτική είχαμε να σταυρώσουμε κι εμείς κάποια στιγμή μια (δεν είπα παραπάνω, μία) κοπέλα για σχέση. Μπας και δούμε το Φως το Αληθινό ρε αδερφέ...Υ.Γ: Σε λίγο ανοίγει η e-πλατφόρμα για τους δόκιμους πρωτοετείς φοιτητές στις σχολές μοναχών στο Άγιο Όρος για το 2018 - 2019. Θα πάω να δηλώσω συμμετοχή !
3
 
 
 
 
σχόλια
Χεστήκανε οι αλητάμπουρες αν θα βρεις εσύ κοπέλα φίλε μου...Χιπστερομούσι + ταττού + γαλανά μάτια -> ο φονικός συνδυασμός που ρίχνει τις περισσότερες (δεν θα πω όλες) γυναίκες!
Scroll to top icon