ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2017 | 17:45

Πολυ αργα για αυτον

Μου αρεσε καποιος. Εδειχνε οτι ενδιαφερεται. Μου ζητησε να βγουμε. Βγαιναμε. Ωραια τα λεγαμε. Και φτανει η στιγμη για σεξ. Στο κρεβατι, του ειπα οτι δεν εχω ξανακανει, (ειμαι 22), τον ειδα οτι τα εχασε. Εγινε καθως ειχαμε ξεκινησει. Αφου εγινε με ρωτησε πως και δεν ειχα κανει ποτε σεξ και οτι τωρα και τα 17χρονα τα εχουν κανει ολα. Ηταν η τελευται φορα που τον ειδα. Δεν τσακωθηκαμε. Εφυγα χωρις να πει καποιος απο τους δυο μας τελος. Ομως, δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ουτε και αυτος εμενα. Ισως με θεωρησε προβληματικη. Θυμαμαι που για μια 20χρονη γνωστη του ειχε πει "κανενας δεν θελει να την γ...σει αυτη, δεν την κοιταζει κανενας".
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκόλλα. Για κάποιους άντρες είναι τιμή να είναι οι πρώτοι μιας κοπέλας, για άλλους είναι μπελάς, βάρος και ζόρι, ευθύνη, πίεση κτλ. Δε σημαίνει τίποτε για το ποια είσαι εσύ. Αυτός απλά αλλιώς τα είχε φανταστεί.
Scroll to top icon