ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2017 | 13:06

Κυτταρίτιδα ο αιώνιος εχθρός

Είμαι 1,65 και 49-50 κιλά, κανονική στο βάρος και έχω λίγη κυτταρίτιδα στους μηρούς, είναι όμως ορατή μόνο κάτω από συγκεκριμένο φωτισμό (πχ πρωί-μεσημέρι). Μέχρι πρόσφατα δεν με ενοχλούσε γιατί λίγο πολύ πολλές κοπέλες έχουν, είναι το πιο συνηθισμένο γυναικείο πρόβλημα,και πέρα από αυτό ποτέ δεν με εμπόδισε στην προσωπική μου ζωή. Βέβαια κάνω γυμναστική, προσέχω οσο μπορώ την διατροφή μου, έχω αρχίσει να πίνω πιο πολύ νερό για να μην εξαπλωθεί και αλλο.. Τέλος πάντων, μου δημιουργήθηκε όμως ανασφάλεια γιατί τις προαλλες βγήκα με έναν φίλο μου και μου είπε "θα σου πω κάτι, μην το πάρεις στραβά, αλλά πρέπει να γυμναστείς περισσότερο έχεις κυτταρίτιδα".. Δεν λέω ότι φταίει που μου το είπε, φίλοι είμαστε και τα σχόλια είναι καλοδεχουμενα, αλλά του συγκεκριμένο μου έχει προκαλέσει ανασφάλεια..
7
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κορίτσι μου, πάρτο αλλιώς.Ο φιλος σου μπορεί να ναι καλος χρυσός δεν ξερω,αλλα το σχολιο ηταν ανεπίτρεπτο απο πολλές απόψεις..Πρέπει.Τι θα πει πρέπει ;Επειδη κάποιοι θεωρουν οτι οι γυναίκες οφείλουν να ειναι αψεγάδιαστες ;Δεν είσαι μπιμπελό.Κι αυτο το υφακι και καλα νουθεσια και για το καλο σου,τι να πω.Ειδικα εφόσον λες οτι εισαι αδυνατη και γυμνάζεσαι (που και πάλι δε θα πρέπε να σχολιασει αλλα λεμε τωρα), ποση κυτταρίτιδα παίζει να χεις πχια.Και γιατι στο ειπε κιόλας,οτι εσυ δεν εχεις ματια να δεις αν έχεις ή δεν εχεις ;;Ημαρτον.Μη νιώθεις ασχημα σε παρακαλώ,αυτος θα έπρεπε.
θελω φωτογραφια του τυπου που σου εδωσε συμβουλη για την κυτταριτιδα σου,οχι αληθεια θελω.θελω να δω πως ειναι ενας τυπος ο οποιος εντοπιζει την ελαχιστη κυτταριτιδα σε ενα υγιες γυναικειο σωμα και κανει υποδειξεις,για το καλο σου βρε.
Ενημέρωσε τον παντογνώστη (?) φίλο ότι η κυτταρίτιδα δεν είναι κάτι που φεύγει με τη γυμναστική. Άπαξ και το έχεις, το έχεις. Είτε είσαι μια καθημερινή αληθινή γυναίκα είτε είσαι μοντέλο. Μπορεί να μειωθεί για λίγο με λεμφικά μασάζ και διάφορα λάδια/ξύδια/σαπούνια όμως έτσι και τα σταματήσεις εμφανίζεται πάλι.Κακώς του επέτρεψες να σε επηρεάσει τόσο πολύ. Τόσα ξέρει, τόσα λέει.
Μα δεν ειχα τυψεις και ενοχές ούτως ή άλλως αυτό λεω.Σιγα μη νιωσω κι ενοχες για την κυτταρίτιδα.Απλως οταν υπάρχουν τυποι σαν το φιλο της ερωτωσας ή γενικά μια πίεση απο παντού να εισαι αψεγαδιαστος βοηθάει ισως αν δεις μια μοντέλα ή ηθοποιό που εχει δέκα διατροφολογους και περσοναλ πισω της και που το σώμα της ειναι εργαλειο της δουλειάς της να εχει λιγη κυτταρίτιδα.Εγω προσωπικά ποσως ενδιαφέρομαι,μια κοπελα σαν της ερώτησης μπορει και να ανακουφίζεται.Και το παραδειγμα με τη Βασούλα λιγο ατοπο. Παρέθεσα το παράδειγμα όπου η κοπελα εχει απίστευτα γυμνασμενο σωμα και παλι μια κυτταρίτιδα αχνοφαινεται , διότι εγραψες οτι οι γυμνασμενες δεν εχουν ουτε ιχνος.Ε και λεω οτι δεν ισχύει . Μερικές εχουν λιγη.Που να μην ελεγα για καλή διατροφή και γυμναστική , επίσης.
Scroll to top icon