ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2017 | 17:16

17

Αρχικα,ειμαι 17. Εχω σχεση με ενα παιδι στην ηλικια μου εδω και 11 μηνες. Πριν 4 μηνες,μου βγηκε να ολοκληρωσω μαζι του,οπως κι εγινε. Ντρεπομαι να πω σε φιλες η ακομα και σε ατομα που δεν ξερω καλα οτι εχω ολοκληρωσει,κι ετσι το κραταω κρυφο,γιαυτο απευθυνομαι σε εσας εδω.Το θεμα μου ειναι,οτι τις πρωτες φορες μου αρεσε αρκετα μαζι του. Τωρα ομως εχω χασει την απολαυση.Κι αν γινεται αυτο στους4 μηνες μετα τι θα γινει; εχω απογοητευει με τον εαυτο μου. Εκεινος το απολαμβανει πολυ και μου το λεει. Το κακο μου ειναι οτι αρχιζω τελευταια να σκεφτομαι,πως θα ειναι με αλλον. Αραγε το ιδιο,καλυτερα η χειροτερα;Δεν θελω να κανω κατι με αλλον ταυτοχρονα,ουτε να χαλασω την σχεση αυτη εφοσον ειμαστε τοσο καλα μεταξυ μας κι κοντευουμε 1 χρονο..Ξερω οτι ειμαι μικρη ακομα,αλλα δεν παυει να μην απολαμβανω κατι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τι δε σου αρέσει; έχεις επιθυμία ακόμα γι αυτόν πριν αλλά δε σε ικανοποιεί στη διάρκεια; ζήτα του να σου αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Καθοδήγησέ τον να σε χαιδέψει, να σε φιλήσει εκεί που σου αρέσει. Μην ντρέπεσαι. Νέοι είστε και μαθαίνετε μαζί.
Scroll to top icon