ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2017 | 11:05

Με αυτον εκανα παιδι...!

Πεντε μηνων το μωρο μας και αυτος στελνει μηνυματακια, ποτε θα τα πουμε, σε μια παλια του γκομενα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να δικαιολογήσω τον τύπο. Αλλά ρε κορίτσια, εδώ έχουμε τη μία πλευρά και μάλιστα με 20 λεξεις. Εδώ άλλες μας λένε ολόκληρες ιστορίες και το βλέπουμε πιο σφαιρικά.
To ένα γεγονός είναι ανεξάρτητο από το άλλο. Να σου ζήσει το μικράκι, παρεμπιπτόντως.Τσακώνεις τον τσαχπίνη το συντομότερο δυνατό πριν τα "πει" με την πρώην του και τον φέρνεις προ των ευθυνών του, όχι απέναντι στο μωρό του, όχι στην οικογένεια του, αλλά απέναντι σε σένα τη σύντροφο του. Δικαιολογίες του οπισθίου θα ακούσεις βέβαια και πιθανότατα να προσπαθήσει να σε βγάλει υπερβολική, αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσετε άμεσα το κλίμα. Αναλόγως την έκβαση της κουβέντας σας, κανονίζεις και τη μετέπειτα πορεία σου.Α, και ήρεμα. Υστερίες, κλάματα, φωνές δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.
Λίγο πολύ Κόμπρα μου, ότι καταθέτουμε εδώ μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματα μας είναι. ;)Εκ πείρας λοιπόν, καλό είναι να έχουμε στο νου μας τη γενικότερη εικόνα και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι μπας και κάνουμε καμιά ειλικρινή κουβέντα και καταφέρουμε να σώσουμε τίποτε. Βασική προϋπόθεση βέβαια να θέλουν να είναι σωστοί και οι δύο, γιατί άμα το 'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες, ζήτω που κάηκες.
Μην το λες Κόμπρα. Πάρα πολλοί άντρες αρχίζουν το κεράτωμα ή το ψάξιμο την περίοδο ακριβώς της εγκυμοσύνης (με το σιγοντάρισμα των παλιάς κοπής γυναικολόγων που συνιστούν αναίτια αποχή) και με το που θα έρθει το μωρό κι η μάνα αφοσιώνεται τους πρώτους κρίσιμους μήνες νομίζουν ότι έχει γυρίσει ο κόσμος τους ανάποδα. Η Furfulo σωστά συμβουλεύει για ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση. Α και εξομολογούμενη: να εφαρμόσετε την τελευταία ατάκα από το Eyes Wide Shut άμεσα! Και με ένταση!
Scroll to top icon