ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2017 | 06:52

22χρονων και δεν παιζει καμια γκομενα

Ουσιαστικα δεν ξερω πως αναπτυσσονται οι γαμημενες σχεσεις. Δεν γνωριζω Χριστο πως ειναι να καποια σε γουσταρει σεξουαλικα και να θελει να ερθει σπιτι σου να γαμηθειτε οπως γουσταρει διοτι δεν παρατηρω την γυναικεια φυση ή γκαυλωση και ειμαι πολυ απομακρος. Ακομα παρθενος ειμαι, χωρις ουσιαστικους φιλους, χωρις πολλους γνωστους και αυτοι οι γνωστοι ουτε καποιοι το τηλ. δεν θελουν να μου δωσουν απο κομπλεξ. Δεν εχω πολλα να μιλησω ολη μερα σπιτι και δεν νομιζω να ενδιαφερονται τι κανω. Ειμαι νευρικος και συνεχως σε αμυνα απο εγκυρη εμπειρια γιατι θα μου την πουν αν αφησω αυτην την αμυνα οποτε δεν λεω πολλα-πολλα με την οικογενεια μου γιατι η μανα μου ειδικα παιρνει ενα υφος "ιιιιιισσσσσσσσσσσιιιιιιιιιι αντε..." και μπλαμπλα ή έπερνε (ποτε δεν ξερεις αν ξαναξυπνησει αυτος ο "χλευασμος" για οτι ανοιχτομυαλο περιγραφω) και ο πατερας μου επισης τερμα κλειστομυαλος. Οποτε δεν μπορω να πω τι γινεται στο σπιτι σαν θεμα συζητησης. Εχω ελαχιστους φιλους, δηλαδη 2 που αποκτησα προσφατα αλλα δεν εχω προσβαση σε γυναικες μεσα απο αυτους οποτε ακυρο.Και ακομα και η σκεψη της απορριψης ξυπνουσε ενα αισθημα εκθεσης/ντροπης λες και παω δημοσια να γινω ρεζιλι γιατι οι Ελληνες ειναι κλειστοι και δεν ξερω το παιχνιδι πως να κανω παρεες. Ειναι ασυλληπτο για εμενα. Εχω γερο libido και εχω ταλεντα, μα δεν ξερω πως να αρχισω να μιλαω "νορμαλ" σε καποιον με ολα τα quirks και τα "αντε ρε" ή κτλ. ευγλωττα. Είμαι ευγλωττος σε αλλα πραγματα, αλλα το "δωωωωωωωωωωωωωσεεεεεεεε ποοοοννννοοοοοοοοο" δεν μπορουσα να το σκεφτω ας πουμε. Το αντεγραψα και δεν το εκφραζω καλα ειναι σαν να εκτελω χαλασμενο βλημα απο καραμπινα. Εγώ θελω τελεια εκτελεση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι σχέσεις αναπτύσσονται όταν σταματήσεις να αναφέρεσαι σε αυτές με λεξιλόγιο τύπου "γαμημένες" "γκόμενες" κλπ. προσπαθώντας να παρουσιαστείς ως μια "προχώ" φυσιογνωμία. Προσωπικά, μου βγάζεις φοβερή επιθετικότητα και αυτό προφανώς βγάζεις και στους ελάχιστους φίλους που λες ότι έχεις. Οπότε μην απορείς γιατί δε σου συστήνουν κοπέλες, προφανώς φοβούνται ότι θα τους εκθέσεις παριστάνοντας κάτι που δεν είσαι και που θα ήθελες να είσαι με εντελώς λάθος τρόπο.
Περισσότερο προσπαθεί να παρουσιαστεί ως εύστροφος και quirky, ακριβώς αυτή την λέξη που χρησιμοποιεί. Πράγμα που γίνεται πολύ κουραστικό και πασιφανές, μάλλον γι'αυτό δεν έχει στενές σχέσεις. Συμφωνώ απολύτως.
Scroll to top icon