ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2017 | 15:39

αγοροκοριτσο

Γεια ειμαι 20, εχω εναν προβληματισμο σχετικα με την προτιμηση μου στα ρουχα. Βρισκω τα αντρικα ρουχα σεξυ στους αντρες και ετσι πιστευω οτι ειναι σεξυ και πανω μου. Αλλα δεν ειμαι λεσβια. Δε θελω να προσελκυσω γυναικες (θα εκανα φαση απο περιεργεια με γυναικα). Ο κυριος στοχος ειναι οι αντρες. Οι αντρες με το ιδιο γουστο σε ρουχα με εμενα. Αλλα μαλλον αυτο ειναι προβλημα γιατι συνηθως οι αντρες δεν ελκυονται απο τετοια ρουχα (νομιζω). Οταν βλεπω εναν αντρα του στυλ μου (καπως πιο χυμα φαρδια και ετσι) με μια γυναικα που ειναι εντελως θυληπρεπης μπερδευομαι παρα πολυ και αναρωτιεμαι πως μπορεσε ο αντρας να προδωσει την αρρενοποτητα του (δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω). Σκεφτομαι κατι σαν "ιου πως μπορει με μια με ολη την εννοια γυναικα; Προδοσια! " Μου αρεσουν οι αντρες γτ νιωθω μια απο αυτους. δε θα μπορουσα να κανω σχεση με γυναικα και ας ειμαι και μια απο αυτες επισης. νιωθω κοντυτερα στους αντρες. Τι παει στραβα με μενα; (δεν νομιζω οτι ειμαι λεσβια παντως. οκ θελω πολυ να κανω φαση με μια κοπελα αλλα οχι τοσο θυληπρεπη παλι. επισης δεν θα αλλαζα με τιποτα το σεξ με αντρα ουτε την ασφαλεια και τον θαυμασμο που νιωθω διπλα σε εναν)
3
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο πράγμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός κι άλλο η ταυτότητα φύλου. Τα έχεις πάρα πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου (εξ ου και το στερεότυπο ότι οι λεσβίες αντροφέρνουν που ΔΕΝ ισχύει αναγκαστικά). Διάβασε λίγο παραπάνω σχετικά με τους παραπάνω όρους και θα καταλάβεις. Επίσης υποσημείωση: Εννοείται ότι ακόμα κι οι εντελώς χύμα άντρες μπορεί να θέλουν μια υπερθηλυκή γυναίκα πλάϊ τους. Άλλο καπέλο αν θα τους θέλει εκείνη.
Scroll to top icon