ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2017 | 00:04

συνηθισμενη ιστορια

αγορι και κοριτσι ξεκινουν να μιλανε.αγορι δειχνει ενθουσιασμο,κοριτσι τσιμπαει.αγορι λεει οτι την ερωτευεται,εκεινη δε πειθεται.αγορι και κοριτσι προχωρουν και αγορι συνεχιζει να λεει οτι ειναι ερωτευμενο μαζι της.κοριτσι τον ερωτευεται και τον θελει ολο και πιο πολυ.αγορι για αγνωστο λογο απομακρυνεται και διωχνει με τη συμπεριφορα του το κοριτσι.κοριτσι του ζηταει να μιλησουν,αγορι την αποφευγει.κοριτσι βγαζει απο την τρυπα το φιδι και τον χωριζει μπας και περισωσσει τον αυτοσεβασμο της.αγορι εξαφανιζεται, κοριτσι μενει με τον αυτοσεβασμο της μεν, αλλα θεατης σε πολυπαιγμενο εργο δε.κοριτσι γραφει εδω τωρα γιατι δε καταλαβαινει ποια ειναι η δυσκολια στο οσα λεμε να τα εννουμε κιολας.κοριτσι απογοητευμενο απο τον κοσμο γυρω της και απο τον ιδιο της τον εαυτο για τις επιλογες της.
2
 
 
 
 
σχόλια
Απ'τη μία λες "να μυρίσω τα νύχια μου να μαντέψω ότι θα εξαφανιστεί;" απ΄την άλλη λες "έπρεπε να είχα κρίνει καλύτερα". Εσύ ξέρεις αν είναι μεμονωμένο γεγονός ή επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Αν είναι το 2ο, ναι κάτι κάνεις λάθος, κάτι δεν αξιολογείς σωστά. Αν είναι το 1ο, οκ υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι, δεν είναι όλοι όμως έτσι.
Scroll to top icon