ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2017 | 15:28

Αντρας και στυλ

Χαιρεται,Ειμαι ενας αντρας 21 ετών,οταν πήγαινα σχολείο ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για το πως ντύνομαι, ίσως επειδή δεν ενδιαφέρονταν και οι δικοι μου, αλλά και επειδή στο σχολείο μου αν και ιδιωτικό δεν ασχολούνταν κανείς με το πως ντύνεσαι, ούτε καν οι κοπέλες.Ομως αφου πήγα για σπουδές, τον 2ο χρόνο είδα οτι μου άρεσε να νοιώθω άνετα μεσα στα ρούχα μου. Ιδιαίτερα να μου δίνει καλή αίσθηση το ύφασμα και να είναι οσο το δυνατόν περισσότερο στα μέτρα μου (ούτε φαρδιά, ούτε στενά). Κυρίως στον 3ο χρόνο αρχισα να ασχολούμαι πιο πολύ, έχασα περίπου 18 κιλά που ήταν απο την κακή διατροφή. Αλλά δεν έχω βρει ενα άτομο που να μπορώ να του απευθυνθώ για γνώμη, οσοι φιλοι μου (αντρες) τους ρωτάω, πετάνε σπόντες τύπου "καλά γυναίκα είσαι και θες ρούχα;", ενώ με καμία κοπέλα δεν έχω βρει το θάρρος να μιλήσουμε για τέτοια θέματα, μερικές φορές φοβάμαι οτι ίσως φανώ ''λιγότερο αρσενικό''.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τα Navy&Green έχουν υπέροχα casual ρούχα για κάθε μέρα. Επειδή λες ότι πήγαινες σε ιδιωτικό υποθέτω ότι μπορείς να ψωνίσεις από εκεί. Ή μπορείς να πας σε ένα outlet και να βρεις ποιοτικά ρούχα σε καλές τιμές. Και βρες έναν ράφτη να σου ράψει 2 καλά κουστούμια. Sur mesure. Δες βιντεάκια στο youtube για το πώς να επιλέγεις ποιοτικά ρούχα, πώς να αναγνωρίζεις τα σωστά υφάσματα, τις ραφές - αυτά κάνουν ένα ρούχο να ξεχωρίζει και ας μη "βγάζουν ματι" από μακριά. Δες, επίσης, βιντεάκια για capsule wardrobe ώστε να αγοράσεις λιγότερα ρούχα αλλά με πολύ καλύτερη ποιότητα, άρα πιο ανθεκτικά, και πώς να τα συνδυάζεις μεταξύ τους. Σιγά σιγά θα αναπτύξεις το δικό σου αισθητικό κριτήριο.
Τις τελευταίες μέρες έχω ψωνίσει αρκετά ρούχα, για το γραφείο. Ένα θα σου πω: οι περισσότεροι ήταν άντρες πωλητές και φοβεροί στην δουλειά τους, αφού μου πρότειναν κατευθείαν πολύ ωραία και στυλάτα πράγματα! Να πας για ψώνια μόνος σου και θα βρεις άπειρες προτάσεις.
Γιατι να φανεις "λιγοτερο αρσενικο"; Οπως οι γυναικες,ετσι και οι ανδρες εχουν την δυνατοτητα να προσεχουν την εμφανιση τους.Μπορει οι φιλοι σου να μην την προσεχουν και γι'αυτο να αντεδρασαν ετσι.Δεν σημαινει οτι οταν ενας ανδρας προσεχει την εμφανιση του ειναι και ομοφιλοφιλος.
Scroll to top icon