ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2017 | 02:27

Πληγη

Ήρθα απο την επαρχια στο νησι που μενει για χαρη του....αφησα τις παρέες μου την οικογένεια μου για να δουλεψω εδω και να ειμαστε μαζι και αυτος μου ειπε πως δεν ξέρει αν θέλει να είμαστε μαζι..κατι αλλαξε σε ενα μηνα που αποχωριστηκαμε μεχρι να περιμένω τα αποτελέσματα της δουλειας μου..(αναπληρώτρια δασκαλα) ..εν ολιγοις του λεω να βρεθουμε και αυτος μου λεει πως εχει δουλειες πνιγεται μολις και αν βρει χρονο θα με δει..και μπαινω πριν δυο μερες στο προφιλ του και εχει Φωτογραφίες απο ενα ταξιδι μονοήμερη στο αμαξι και να διακρινεται στα γυαλια του μια γυναικεια παρουσια... γιατι μου το εκανες αυτο?σε αγαπησα τα παρατησα ολα και τωρα βγαινεις με αλλη?δυο χρονια στα σκουπιδια....και εγω να κλαιω και να σπαει η καρδια μου σε χιλια κομματια.. πως θα σε βγαλω απο μεσα μου?παιδια πειτε μου κατι γνώμες οτιδηποτε..Πως να το χειριστώ?να τον ρωτησω αν εχει αλλη? Πως θα τον ξανακερδισω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Να ξανακερδίσεις ποιον; Για ποιο λόγο;Το λιγότερο που όφειλε να κάνει, ήταν να σου ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσετε ώστε να σε αποδεσμεύσει και τυπικά. Έκανε έστω αυτό; Όχι βέβαια. Δείχνει αυτό άνθρωπο που έστω σε εκτιμά σε ένα επίπεδο; Πάλι όχι.Οκ, νιώθεις πράγματα, θέλεις να είσαι μαζί του αλλά αυτός δεν θέλει (τουλάχιστον για την ώρα) γιατί δεν τον βολεύει. Αυτό θέλεις να είσαι; Κάποια βολική;Τώρα, για το τι επιλογές έκανες εσύ για να είσαι μαζί του. Οι σχέσεις αγαπητή μου, δεν έχουν να κάνουν με μπακαλοτέφτερα . Τι σου έδωσα, τι μου χρωστάς, δεν έχει. Καλό είναι να το έχεις γενικότερα αυτό στο μυαλό σου.
Να τον ξανακερδίσεις ως τι; Έκανες τοσα για αυτον κ δεν σε θέλει. Απο την στιγμη που ουτε καν στον κοπο δεν μπηκε για ξα σου πει να μην δηλώσεις εκει την μετάθεση σου σημαίνει οτι ειναι γάιδαρος. Κλασικη περίπτωση ανθρώπου που βαζει τον εγωισμο υου για να καταστρέψει κ οχι για να δημιουργήσει. Το θεμα δεν ειναι αν σε γουσταρει ή οχι. Το θεμα ειναι οτι επρεπε να ξηγηθει κ να σου πει μν πας. Τσογλανι...τέλος. ..ζησε την ζωη σου μακρια απο τέτοιους
Να μην τον ξανακερδίσεις. Και να μην προσπαθήσεις. Να φεύγειςαξιοπρεπώς από εκεί που δεν σε θέλουν. Δεν αξίζεις να έρχεσαι δεύτερη και να πιέζεις τις καταστάσεις. Ακόμα κι αν μετά από καιρό σε διεκδικήσει ξανά , δεν αξίζει τον κόπο Ένας τέτοιος άνθρωπος. Υπομονή.
Scroll to top icon