ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2017 | 13:37

Με χτυπησε

Μετα απο ενα χρονο σχεσης με το αγορι μου δεχτηκα πολλες φορες και συγχωρεσα που με χτυπησε... Η τελευταια φορα ηταν πριν κατι μηνες... Ζητησε συγνωμη και ειπε πως δε θα το ανα εκανε...Η προηγουμενη μου σχεση ελυξε με εναν ασχημο ξυλοδαρμο.. Σημερα παλι μου σηκωσε χερι και υστερα με εδιωξε απο το σπιτι του και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι... Προσπαθω να δικαιολογησω τις πραξεις του και να δω που φταιω σε ολο αυτο αλλα ειλικρινα δεν μπορω...
16
 
 
 
 
σχόλια
Μουσίτσα, τέτοιοι άνθρωποι δε σου ρίχνουν ξύλο από την πρώτη στιγμή. Συνήθως συνοδεύεται και από μια χειριστική συμπεριφορά που έχει προηγηθεί. Αυτό που κάνεις είναι να ρίχνεις το φταίξιμο στο θύμα. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο φαντάζεσαι και τα θύματα δεν είναι ηλίθια, ψάχνουν μπελάδες συνειδητα κτλ. Απόδειξη αυτού είναι ότι τα θύματα κακοποιπησης είναι από όλο το κοινωνικό φάσμα, φτωχοί και πλούσιοι, αγράμματοι και καθηγητές πανεπιστημίου. Συνήθως οι θύτες ειπναι άνδρες, κάτι που λέει πολλά για την κοινωνία και το πώς σμιλεύει τέτοιες συμπεριφορές. Σε παρακαλώ, να ενηνερωθείς περισσότερο για το θέμα εάν σε ενδιαφέρει ή, τουλάχιστον, μην προσβάλεις τα θύματα.
Καταρχας δεν προσβαλα! Ειπα τι κρινω εγω σωστο και τι θα εκανα στην θεση της! Χαλαρωστε υποτιθεται δημοκρατια εχουμε. Θα ακουστουν ολες οι αποψεις.. ναι ειμαι σιγουρη και για την κοπελα ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Το πιο ευκολο ειναι να κοιταξει το συμφερον της καο το τι θα κανει καλο στον εαυτο της και να τον παρατησει. Το δυσκολο θα ειναι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ και να βοηθησει τον αντρα που αγαπαει! Για μενα αυτο ειναι το σωστο. Πιο πανω ειπανε "οικογενεια δεν εχει να τον στηριξει" και ομως..οταν εχεις σχεση με καποιον τοσο καιρο εχετε ερθει τοαο κοντα που τον θεωρεις ΝΑΙ οικογενεια σου! Και αν λοιπον σε εγκαταλειπει ακομα και η ιδια σου η οικογενεια τοτε ποιος θα μεινει? Ποιοοος?
Ουστ....φύγε κ αν σε ξαναενοχλησει πήγαινε στο τμημα της περιοχης σου. Θα εχει πολυ πλακα οταν τον καλεσουν απο εκει!κ οπως θα ελεγε κ ο φιλος μ φαμπινας:μπορει να σε παρηγορήσει ο ραμπο.
Δεν φταις πουθενα. Στο λεω με ολη την ψυχη μου πως ο,τι λαθος και να εχεις κανει το λαθος δεν αξιζεις κατι τετοιο. Μην ψαχνεις να βρεις αιτια, σηκω και φυγε ειδοποιησε καποιον δικο σου κατα προτιμηση αντρα και αν το ξανακανει αστυνομια. Προσπαθει να επιβαλλει τη ΄δυναμη΄του μεσω της σωματικης δυναμης που διαθετει ψυχικα ομως ειναι αρρωστος δεν εχει τιποτα αλλο να σου προσφερει περα απο σωματικη και ψυχικη βλαβη. Αν νομιζεις πως σε αγαπαει κανεις λαθος αυτο δεν ειναι αγαπη και αν νομιζει πως αυτο ειναι τοτε ειναι αρρωστημενη. Ξερω πως τον αγαπας αλλα προσπαθησε να αγαπησεις τον εαυτο σου. Το τερας σπανια γινεται ανθρωπος οσο τον ταιζεις με την υπομονη και επιμονη απεναντι του τοσο θα μεγαλωνει.
Ελα ενταξει το τραγικοποιησες..δες το ομως και απο την μερια του..ΑΝ οντως ειναξ αρρωστος ψυχικα αυτη δεν πρεπει να μεινει να τον βοηθησει να "γιατρευτει"? Αφου ισχυριζεται οτι τον αγαπαει..? Στα δυσκολα ολοι ξερουν να τα παραταν το πιο ευκολο ειναι.. αυτος που μενει ομως ειναι αυτος που πραγματικα νοιαζεται για σενα! Εγω θα εμενα να βοηθησω τον ανθρωπο μου..αν οντως ειχε θεμα..
μουσιτσα... Δηλαδή όταν απειλουμαστε να κάτσουμε να σκεφτούμε το καλο του αλλού??? Οχι βέβαια!! Άλλο να υπαρχουν Οικονομικά προβλήματα τοτε Ναι, να στηρίξεις τον άλλον.. εδώ υπάρχει βία, δεν υπάρχει συζήτηση για το τι θα κανει! Ας βρει ο αλλος Βοήθεια απο αλλού, οικογένεια θα εχει, δεν φύτρωσε! Υπαρχου και όρια στις σχέσεις!
τρολαρεις, έτσι; Δεν μπορεί....τι θα πει αγάπη; θυσιαζω τον εαυτό μου; Δεν τον σέβομαι; τον υποτιμω; Τον εξευτελιζω; τον μειωνω;Μα αυτό δείχνει έλλειψη αγάπης προς τον εαυτό ΜΟΎ! Και ως γνωστόν, αν δεν αγαπάω εμένα, δεν πρόκειται να αγαπήσω ΚΑΝΈΝΑ!Και άλλωστε ποιος με αγαπάει εμένα; Αυτός που με χτυπά; που δεν με σέβεται; που δεν με υπολόγιζει; Μήπως μπερδεύουμε την όποια παθογένεια με την αγάπη; Ή απλά είναι τόσο τραγικό όλο αυτό ή απλά επιμένω στην άποψη περί τρόλαρισματος.
τρολαρεις, έτσι; Δεν μπορεί....τι θα πει αγάπη; θυσιαζω τον εαυτό μου; Δεν τον σέβομαι; τον υποτιμω; Τον εξευτελιζω; τον μειωνω;Μα αυτό δείχνει έλλειψη αγάπης προς τον εαυτό ΜΟΎ! Και ως γνωστόν, αν δεν αγαπάω εμένα, δεν πρόκειται να αγαπήσω ΚΑΝΈΝΑ!Και άλλωστε ποιος με αγαπάει εμένα; Αυτός που με χτυπά; που δεν με σέβεται; που δεν με υπολόγιζει; Μήπως μπερδεύουμε την όποια παθογένεια με την αγάπη; Ή απλά είναι τόσο τραγικό όλο αυτό ή απλά επιμένω στην άποψη περί τρόλαρισματος.
Τέτοιοι "άντρες " δεν αλλάζουν ποτέ!! Από την πρωτη στιγμή που σηκωνουν χερι ΦΕΥΓΕΙΣ. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει . Ούτε Αγάπη φυσικα, αν ο αλλος σε αγαπουσε θα σε χτυπουσε; Φαντασου τι θα έκανε αν δεν σε αγαπούσε δηλαδη. Πρέπει να φυγεις απο αυτήν την κατασταση ΧΤΕΣ
Scroll to top icon