ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2017 | 15:18

Social media

Γιατι ρε κοριτσια στις φωτο σηκωνεστε στις μυτες???Γιατι ρε κοριτσια βαζετε τοσα εφε συν το'βαψιμο σας?Γιατι φουσκωνετε τα χειλη σας?Γιατι'τουρλωνεστε?Δηλαδη ολα για να δειξετε αλλη εμφανιση?Σιγα το πραγμα, μυαλοοο θελουμε
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε καλά τώρα ρε αγόρια, μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας, δεν θέλουμε μόνο μυαλό. Από τα μάτια πιάνεται που λέει κι ο λαός.Πάντως δεν νομίζω ότι τα κορίτσια υπερβάλλουν εαυτόν (κυριολεκτικά) στις αυτοφωτογραφίσεις τους για τ' αγόρια, ή τελοσπάντων αμιγώς για την ερωτική απήχηση στο άλλο φύλο. Μείγμα αυταρέσκειας, επιβεβαίωσης, φιγούρας, υπεροχής προς άλλα κορίτσια που δεν είναι τόσο όμορφα ή προκλητικά, αλλά και sex appeal βεβαίως. Ίσως κι άλλα που δεν πιάνω, ως ταλαίπωρος αρσενικός.Κι είναι κι η μόδα, μην το παραβλέπουμε κι αυτό: Κάποιες θα το κάνουν επειδή το κάνουν κι οι φίλες τους, τόσο απλά, ούτε σκέψεις, ούτε υποσυνείδητα βάθη.Εν πάση περιπτώσει, ας μας εξηγήσει καμμιά κοπέλα το γιατί καλύτερα.
Θέλουν να προβάλλουν μια ωραιοποιημένη εκδοχή του εαυτού τους. Όσο για το μυαλό, γιατί κοιτάς εκεί που πουλάει η εικόνα; Ασχέτως αν έχουν μυαλό, εσύ που τις ψάχνεις και ποιες προσέχεις; Υ.Γ. Αφού μία, άντε 4-5 για τις μελλοντικές σου σχέσεις ψάχνεις, τι σε νοιάζουν τι κάνουν όλες και αν συμμορφώνονται με το πρότυπό του μυαλού που αναζητάς; Επίσης, εσύ ένας δεν είσαι; Άρα γιατί μιλάς σε α' πληθυντικό; Οι όποιες νουθετήσεις που έχουν ως γνώμονα να γίνει ένα πλήθος ατόμων (πχ, γυναίκες) αρεστές σε ένα άλλο πλήθος ατόμων(πχ. αντρών) όσο καλοπροαίρετες κι αν φαντάζουν με μια πρώτη ανάγνωση, σε μια δεύτερη αυτό που βλέπω είναι: « Γιατί δεν κάνετε αυτό που θέλω εγώ μιας και είστε που είστε πρόβατα, ας γίνεται πρόβατα με ποιότητα.»
Αγαπητέ μου, οι ανθρώπινες συμπεριφορές υπάρχουν σε ''προσφορά'' διότι υπάρχει και αντίστοιχη ''ζήτηση'': όταν βλέπεις μία ψεύτικη φώτο (γυναίκας) και από κάτω κάποιες εκατοντάδες γελοίους που σχολιάζουν για τη ''Θεά'' και τη μοναδική κουκλάρα, δεν είμαι βέβαιος αν η ανεγκέφαλη είναι η κουκλάρα ή οι κρετίνοι που την επευφημούν.
Scroll to top icon