ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2017 | 16:08

Start up collaboration

Γεια σας . Είμαι μια έφηβη που θέλει να ασχοληθεί με τα start ups ! Μια εταιρεία από το μηδέν . Πολλά χρειάζονται για να μπεις σε όλο το στυλακι της επιχειρηματικοτητας και ακόμη περισσότερα για να κανει1 πράγματα στο χώρο . Ξέρετε τι μου λείπει; ένας καλός συνεργάτης ! Β λυκείου πάω ... Έχω όρεξη για τ8 συγκεκριμένο κομμάτι και αν υπάρχει άτομο που να ενδιαφέρεται να μου γράψει το email από κάτω .θενκς.Ειναι πολύ σημαντικη αυτή η φάση για μένα γιατί τώρα δημιουργώ και έχω ιδέες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τι χρειάζονται η start up, πέρα από ιδέες; Χωρίς μάλιστα να ψαχτείς ιδιαίτερα. Δυνατότητα να υλοποιήσεις αυτές τις ιδέες και πάνω απ όλα γνώσεις. Για αυτό τώρα που είναι τα παραγωγικά σου χρόνια, στρώσου στο διάβασμα, με οτιδήποτε και αν ασχολείσαι.
Το κείμενο είναι πολύ άμεσο. Συμφωνώ σε όλα όσα λες και μια καλή σχολή σου ανοίγει τις πόρτες για νέα πράγματα. Η γνώση είναι σημαντική και υπέροχη αλλά η εμπειρία είναι πολύ πιο δυνατή και ουσιώδης. Τα παραγωγικά χρόνια ξεκινούν από τα 18 . Τώρα χτίζω τις βάσεις μου και το μέλλον μου στα όρια του διαβάσματος . Αλλά μια ενασχόληση με το όλο θέμα θεωρώ είναι αναγκαία σε αυτή τη φάση. Θέλω το ερέθισμα . Ξέρω πολύ καλά τι χρειάζονται οι start ups και προέρχομαι από οικογένεια που και οι δύο μου γονείς έχουν γνώση για το θέμα καθώς το ζουν . Δε θα πέταγα έτσι απλά την ιδέα . Αν και δεν ξέρω καν γιατί έκανα αυτό το λάθος ποστ εδώ . Εν πάσει περιπτώσει ελπίζω να βρω κάποιον .
Υπάρχουν άπειρες καλές ιδέες εκεί έξω, έξυπνα μυαλά και ούτω καθεξής. Έχει όμως πολλή σημασία το πως θα υλοποιήσεις κάτι και το πως θα το παρουσιάσεις. Κοίτα το spotify πχ, δεν είναι κάτι τόσο καινοτόμο, παρολ αυτά 'έπιασε', γιατί πρώτα απ όλα παρουσιάστηκε σωστά . Προφανώς, το point μου δεν είναι να μην ασχοληθείς, εννοείται να προσπαθήσεις και μακάρι να τα καταφέρεις, απλά λέω εφοδιάσου με όσα περισσότερα πράγματα μπορείς.
Scroll to top icon