ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2017 | 17:47

Εφηβεια μετα την εφηβεια?!

Νομιζω πως εχω καταστρεψει το προσωπο μου! ΔΕν ειχα ποτε ιδιαιτερα πρόβλημα στην εφηβεια με ακμη κλπ αλλα τωρα τελευταια εχω παθει ψυχωση και το πειραζω συνεχεια εχει γεμισει κοκκινιλες και σημαδια και δεν είναι λειο και απαλο! Και εχω αρχισει να αγχωνομαι δεν ξερω τι να κανω πως να το διορθοσω και η μαμα μου δεν με βοηθεια ισα ισα λεει πως φταινε τα μεικ απ και το μακιγιαζ τα οποια αρχισα να τα φοραω αφου εγινε ετσι!!! Πφφ δεν ξερω τι να κανω αληθεια βλεπω ένα μαυρο σημαδακι και νομιζω πως είναι σπυρι πορος και το πειραζω πιστεύοντας πως θα εξαφανιστεί μετα...αλλα μαλλον το κανω χειροτερα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα πηγαινε σε καποιον δερματολογο να σου πει σε ποια κατασταση βρισκεται το δερμα σου.Κατοπιν,αν εχεις μαυρα στιγματα ή εχεις σμιγμα καλο θα ηταν να κανεις ενα βαθυ καθαρισμο ανα 4μηνο/6μηνο/χρονο.Τελος ,μην "σκαλιζεις" το δερμα σου γιατι μπορει να κανεις σημαδια ή ουλες που να μεινουν για παντα.
Scroll to top icon