ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2017 | 16:16

Εξομολογηση

Θα σας εξομολογηθώ κάτι κι εγώ και πείτε μ την γνώμη σας..Είμαι σε σχέση με ένα παιδί εδώ και 2 χρόνια σχεδόν. είμαστε πολύ καλά , έχω γνωρίσει την οικογένεια του κ αυτός την δικιά μου.Οι γονείς του είναι χωρισμενοι κ για την ιστορία αυτή επικρατεί ένα σκοτάδι ως προς αυτά που ξέρει το αγόρι μου.Μια μέρα λοιπόν είχα μείνει μόνη με μια θεία του..κ άρχισε να μ λέει για τις ιστορίες του παρελθόντος, ότι ο πατέρας του χτυπούσε τη μαμά του, ότι το παιδί(το αγόρι μου) δεν το ήθελε κ την χτυπούσε στην κοιλιά, κ ότι επίσης την είχε κερατωσει(με την τωρινή γυναίκα του). Έχω σοκαριστεί εγώ με όλα αυτά κ σκέφτηκα μήπως είναι και ψέματα γιατί γενικά δεν συμπαθιουνται οι οικογένειες. Παρόλα αυτά με μια κουβέντα που είχα με τη μαμά του, μου τα επιβεβαίωσε και μ είπε να μην του πω τίποτα από όλα αυτά και ότι δεν ξέρει τίποτα. Γενικά δεν ρωτάει γ αυτή την ιστορία , ξέρει ότι μάλωναν κ δεν τα πήγαινα καλά .Πίστευετε θα έπρεπε να τα ξέρει ή καλύτερα να μην ανακατευτω στα οικογενειακά τους; Νιώθω άσχημα που τα ξερω εγώ και δεν τα ξέρει αυτός. Καλύτερα να μην μ έλεγαν τίποτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Και να του πεις ότι ξέρεις τι θα αλλάξει ?Νομίζω θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση .Στην τελική όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και αυτό δεν αλλάζει ,ότι έγινε έγινε .Από τη στιγμή που δεν σου έχει ανοίξει ο ίδιος κουβέντα για το θέμα νομίζω είναι καλύτερα να μην αναφερθείς .Κάθε πόρτα σπιτιού κρύβει και τα δικά της από πίσω .
Scroll to top icon