ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2017 | 14:18

Καλοθελητής συνάδελφος

Όταν κάνεις και εσύ τα ίδια λάθη, ίσως θα έπρεπε να ελαττώσεις τις υποδείξεις και τις μπηχτές προς τους συναδέλφους σου και να κοιτάξεις να γίνεις εσύ καλύτερος στη δουλειά σου. Θα επιλέξω να μην θυμώσω, αλλά θα διοχετεύσω την ενέργεια μου στο να γίνω καλύτερος επαγγελματίας από εσένα και να σε αφήσω να γίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου για να φανείς.
2
 
 
 
 
σχόλια
Στην επαγγελματικη μου ζωη εχω περασει απο 6 εργοδοτες και πανω απο 20 χωρους εργασιας. Υπηρξαν στιγμες εντασης και τσακωμοι αλλα ειχα μολις μια συναδελφο που εκανε τετοιες μικροτητες, να βαζει τρικλοποδιες με την ανοητη πεποιθηση οτι θα κερδισει κατι. Αυτο πριν απο 20 χρονια.Αντιθετα, ειχα -κι εχω- συναδελφους προθυμους να εκτεθουν οι ιδιοι για να καλυψουν το σφαλμα καποιου συναδελφου τους. Και προστιμα εχουμε μοιραστει για τον ιδιο λογο. Για να μη μαθευτει το σφαλμα στην εργοδοσια κι εκτεθει ο συναδελφος.Πραγματικα με εντυπωσιαζει το ποσο συνηθισμενη θεωρειται απο πολλους η ρουφιανια και η τρικλοποδια, κρινοντας τουλαχιστον απο αρκετες σχετικες εξομολογησεις..
Scroll to top icon